Omdömen från Hotel Europa & Concordia

 
Hotel Europa & Concordia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Europa & Concordia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Europa & Concordia

Läs personliga omdömen av Hotel Europa & Concordia som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Europa & Concordia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Europa & Concordia i Alassio från den 6. till den 16. september 2008. Sedan gick deras tur vidare till Sestri Levante och Pisa.

Alassio är en trevlig ort att sola och bada i och shoppa. Vi gick varje dag till frukthandlaren intill hotellet och köpte hans underbara persikor och Muscat-vindruvorna som är himmelska.
Hotellet var bra och hade god mat (halvpension). Mycket trångt mellan solstolar, men stranden var fin och välskött. Men att betala 24 euro per dag för två solstolar med parasoll på hotellets egna badstrand tycker jag är hutlöst dyrt.
Nu är vi en massa minnen rikare och arbetar just nu på att planera för fler nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map