Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Europa & Concordia

 
Hotel Europa & Concordia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Europa & Concordia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alassio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Europa & Concordia ligger mycket centralt i staden Alassio i början av den berömda gatan Via Budello endast 50 meter från havet. Man ska bara korsa vägen för att komma ner till den sköna stranden.

Hotellet består av reception med internetpoint, bar, hiss och garage (mot betalning). På hotellets restaurang serveras frukosten som buffé och det finns även möjlighet att äta middag på kvällen. Hotellet har egen privat betalningsstrand och endast ca. 500 meter bort finns det tennisbana, medan det är ca. 8 km till närmaste golfbana.

Läs mer om Hotel Europa & Concordia

Alla rum är fint inredda och utrustade med aircondition (under sommaren), satellit-TV, wi-fi, litet kylskåp, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork. Det finns plats för en extra säng i de flesta rum och några av rummen med havsutsikt har plats för två extra sängar men platsen blir då ganska trång. OBS: Flera av rummen har balkong men detta kan inte garanteras.

Dölj texten
 
 
search map