Hotell i Alassio i Ligurien

Grand Hotel Spiaggia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det bästa med hotellet är just läget och trots att hotellet ligger så nära stranden finns här en liten utomhuspool. Denna tillsammans med en terrass hittar du på taket, och här kan du slå dig ner med något gott att dricka samtidigt som du njuter av den fina utsikten över dina omgivningar.

Perfekt strandhäng

Alassio är en omtyckt badort eftersom här finns fin strand och bra uteliv. Grand Hotel Spiaggia ligger intill strandpromenaden och erbjuder privat strand, där du kan hyra strandplats under sommarhalvåret och när vädret tillåter. Poolen (7x5 m) har du på taket och denna är öppen mellan juni och september, också beroende på vädret. Ge dig gärna ut på upptäcktsfärd och testa på fler av kustens små badvikar.

Läs mer om Grand Hotel Spiaggia

Stadens uteliv inom gångavstånd

Eftersom du bor centralt kan du alltså promenera bort till stadens barer och uteserveringar. Restauranger har du redan inom 400 meter, liksom barer och i Alassio finns mataffärer och butiker av olika slag.

Skulle du föredra att äta "hemma" går detta också bra och hotellets restaurang serverar både nationella som internationella rätter. Restaurangen har öppet till lunch och middag och från matsalen, som ligger högst upp, har du utsikt ut mot havet.

Komfortabla rum

Rummen är utrustade med aircondition (juni till september), Sat-TV, kassafack, minibar och Wi-Fi. I badrummet har du dusch eller badkar samt hårtork.
Parkering finns mot avgift och kommer du utan bil har du tågstationen ca 700 meter bort.

Läs om rummen på Grand Hotel Spiaggia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map