Hotell i Alassio i Ligurien

Grand Hotel Alassio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Man kan säga att Grand Hotel Alssio är ett "klassiskt" hotell omtyckt just för sitt fina läge. Själva bygganden är vacker och ståtlig och speciellt kvällstid är effekten magisk när alla lampor tänds upp.

Lyx och komfort på alla sätt

Hotellet som är fem-stjärnigt ger dig den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Förutom de trevliga rummen finns här bar, restaurang och en sk. beachclub. Och det är just hotellets Beach Club som är den naturliga samlingspunkten där du kan koppla av med något gott att dricka samtidigt som du njuter av utsikten.
Hotellet erbjuder, som sagt, även mat och du kan välja mellan Passage Restaurant som är en Michelinrestaurang med både lokala som internationella rätter eller Grill & Pizzeria Lentini där du kan förutom goda pizzor sätta tänderna i grillat kött och fisk. Till maten hör ett gott vin och La Cave erbjuder viner från Ligurien och närliggande Langhe samt vinprovning om du känner för detta.

Läs mer om Grand Hotel Alassio

Koppla av på stranden

Eftersom du bor intill stranden är en semester på Grand Hotel Alassio upplagd för sköna bad- och solstunder. Strandservice har du i perioden maj till mitten av oktober, beroende på väderleken förstås och du har 1 parasoll och två solstolar samt en gemensam omklädeshytt till ditt förfrågande.

...eller med en skön massage

På den ena sidan av hotellet har du alltså havet men på den andra sidan av hotellet ligger det legendariska SPA:et Thalassio Medical SPA. Hit kommer folk från när och fjärran eftersom utbudet av behandlingar är stort. För dig som bor på hotellet är entreén gratis, och här finns dels en extern ingång, och dels en direkt ingång från hotellet via en viadukt. Inne på området finns inomhuspool, bastu, turkiskt bad, jacuzzi och fitness. För massage och skönhetsbehandlingar betalar du på plats. Barn har endast tillträde i själva thalassospa området och i vuxnas sällskap.

Om du vill aktivera dig

Önskar du spela tennis finns det möjlighet till detta ca 1 km från hotellet, mot avgift. Goilf har du ca 6 km bort liksom ridning. Segling och dykning finns det möjlighet för endast 800 m bort. Önskar du ta dig fram på cykel går det bra att låna på hotellet, efter tillgänglighet.

Till de minsta finns en sk. kidsclub för barn mellan 3-12 år där man hittar på olika aktiviteter inomhus eller på stranden. Ett ypperligt tillfälle för de små att få nya kompisar.

Det finns rum med utsikt

Det finns flera olika kategorier att välja mellan och du väljer det som passar dig bäst. Många har utsikt över Medelhavet andra över bergen, och några har egen terrass med havsutsikt. Faciliteterna på rummen är; aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, hårtork, minibar och badrumn med dusch eller badkar samt badrock och slippers.

Läs om rummen på Grand Hotel Alassio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map