Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alassio är en trevlig och livlig badort som mest av allt är känd för sina härliga stränder och gröna områden med körsbärsträd och kastanjelundar, trevliga små shoppinggator och olika historiska monument som t. ex. en gammal stadsport på vilken diverse berömdheter genom tiden har skrivit sina hälsningar.

Här finns ett stort utbud av restauranger och caféer som ligger på trevliga platser i centrum eller utmed den trevliga strandpromenaden. Badmöjligheterna är många vid den 4 kilometer långa sandstranden och de minsta besökarna kommer älska att leka i det barnvänliga vattnet för man ska långt ut innan det blir djupt. Blir man trött på stranden så kan man shoppa loss bland de trevliga butiksgatorna. Den gamla gatan Budello som går genom hela staden parallelt med havet, räknas till de bättre shoppingområdena i hela Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi rekommenderar att man åker ut till Capo Mele och Capo S. Croce varifrån man har en helt fantastisk utsikt.

Läs mer om Alassio

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map