Hotell i Viterbo

Villa La Cerretana B&B

 
Villa La Cerretana B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Cerretana B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viterbo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa La Cerretana är ett praktfullt lantställe med överväldigande och förnämliga omgivningar i en miljö där du kan leva som en greve. Antika möbler, anrik miljö och vackert inramad pool sätter dagordningen på stället. Villan ligger vid slutet av en lugn väg i lugna omgivningar.

Detta praktfulla lantställe endast 7 km från en av Italiens bäst bevarade medeltidscentrum i Viterbo erbjuder en semester ut över det vanliga. Här vimmlar det av historia och aristokrati och vistas man här mellan april och början av juni så kan man njuta av Europas utan tvekan största pion-koloni. Som granne blomstrar 16 hektar pioner och skapar en obeskrivligt scenario. Parken som är granne till Villa Cerretana kan besökas och rymmer mer än 200.000 pioner fördelat på över 600 olikar arter.

Läs mer om Villa La Cerretana B&B

Bredvid pion odlingarna finns det en restaurang så man om kvällen inte behöver ta bilen för att få en bit mat. Restaurangen har öppet under blomstringstiden från april till juni.

Detta är ett alldeles intimt ställe som mest riktar sig åt förälskade par. Den goda smaken och de välinredda rummen upplagt för romantik i stor stil. Vid den övertäckta poolen finner man även en frestande jacuzzi. All inventar är i orginal då villan tidigare fungerade som sommarresidens för den adlige greven Conte di Roma. Frukostmatsalen Rossi Bagliori del Sole är mycket vacker och till frukost finner man både färsk fruktsallad och varma croissanter.

De vackra suiterna ligger alla fyra på andra våningen och är uppkallade efter pionernas namn och färger.

Junior Suite Pensieri Blu:
Elegant och rymligt rum på 2:a våningen med mahogniträgolv och inredning i ljusblå och gula nyanser. Rummet har LCD-TV med satellitkanaler, minibar, förvaringsbox, telefon, internet-uppkoppling och eget badrum med jacuzzi, toalett och Bulgari-badserie. Pensieri Blu har också en liten möblerad terrass. Detta rum har plats till en extra säng.

Junior Suite Segreto Rosso:
Elegant och rymligt rum på 2:a våningen med mahogniträgolv och inredning i ljusblå och röda nyancer. Rummet har LCD-TV med satellitkanaler, minibar, förvaringsbox, telefon, internet-uppkoppling och eget badrum med jacuzzi, toalett och Bulgari-badserie. Segreto Rosso har ingen terrass men fin utsikt över trädgården och poolen. Detta rum har plats till en extra säng.

Suite Giada Bianca:
Elegant och rymligt rum på 2:a våningen med mahogniträgolv och modern inredning i ljusa nyanser. Rummet har LCD-TV med satellitkanaler, minibar, förvaringsbox, telefon, internet-uppkoppling och eget badrum med jacuzzi, toalett och Bulgari-badserie. Giada Bianca har även en halvt övertäckt terrass. Detta rum har plats till två extra sängar.

Suite Bellezze Gemelle:
Elegant och rymligt rum på 2:a våningen med mahogniträgolv och modern inredning i ljusa nyanser. Rummet har LCD-TV med satellitkanaler, minibar, förvaringsbox, telefon, internet-uppkoppling och eget badrum med jacuzzi, toalett och Bulgari-badserie. Bellezze Gemelle har även en halvt övertäckt terrass. Detta rum har plats till två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map