Semesterbostad vid Vicosjön i Lazio

Villa La Paiola

 
Villa La Paiola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Paiola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vicosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med pool och utsikt till det storslagna vulkanlandskapet vid Vicosjön har Villa La Paiola något speciellt att erbjuda. Utflyktsmöjligheterna är fina, då medeltidsstäderna Caprarola och Viterbo endast ligger ca 3 respektive 16 km bort. Till den eviga staden Rom, har du ca. 50 km. Med andra ord så har du stora valmöjligheter till att få en variationsrik semester.

Behagliga temperaturer under semestern

Villa La Paiola är den perfekta fristaden för naturälskare då du befinner dig mitt i den. Dess läge ger en svalkande och behaglig temperatur under högsommaren och den undersköna utsikten, från samtliga lägenheter, över den spegelblanka sjön och de grönklädda berget Monte Venere är inte heller att underskatta. Framför allt inte de djupröda solnedgångarna.

För kulturälskare finns det massor av kulturstäder att besöka, t.ex. pärlan Civita di Bagnoregio eller kulturstaden Viterbo, som du kommer till på endast ca 20 minuter med buss. Det finns en hållplats 100 m. bort.

Läs mer om Villa La Paiola

Du kan bada, segla, surfa och fiska i Vicosjön

Från ditt boende kan du som sagt se Vicosjön och nere vid sjön finns det flera olika aktivitetsmöjligheter. Du kan segla och surfa, eller så tar du dig runt på cykel. Kanot, kajak och cykel finns att hyra vid sjön.
Ca 15 km bort finns det en 18 håls golfbana om du hellre vill svinga klubban. Alternativt tar du det bara lugnt och lapar sol intill vattenbrynet.

Du bor med självhushåll

Även om du bor med självhushåll och själv kan slänga ihop något gott att äta så kan det vara skönt att få bli serverad. Den närmsta restaurangen ligger ett par kilometer bort, i Caprarola och så även i Ronciglione. När du checkar in kan du be om en lista över alla de möjligheter som finns i området.

För inköp av matvaror har du både supermarket, bagare och slaktare i Caprarola och Ronciglione. Tycker du om marknader så brukar detta hållas på måndagar i Ronciglione, tisdagar i Caprarola och onsdagar i Viterbo mellan kl. 07.00-13.00.

Lägenheter med privat uteplats och utsikt

Lägenheterna ligger utspridda över marken och har alla egen privat ingång med uteplats/terrass och de flesta typer har utsikt över Vicosjön. Grill går att hyra på plats mot en kostnad. Tar du med egen utrustning som kräver eltillförsel betalar du en avgift för detta på plats.

Läs om lägenheterna på Villa La Paiola

Dölj texten
 
 
search map