Agriturismo i Velletri i Lazio

Agriturismo I Casali della Parata

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du vid slutet av en enkelriktad väg som lockar sina gäster med fin pool, lägenheter på dagsbasis, restaurang baserad på lokala råvaror och ett landskap präglat av vinmarker. PS: snabbtur till Rom är en upplagd utflyktsmöjlighet!

Hur kommer vi lättast till Rom?

De endast ca. 40 km till Rom gör det enkelt att kombinera lantlig idyll med en utflykt eller två till Den Eviga Staden. Det lättaste sättet är att köra till tågstationen San Gennaro som ligger små 4 km bort. Härifrån tar man tåget direkt till Roma Termini - turen tar en timme. Sista hemresan går från Termini ca. kl. 22:00.

Läs mer om Agriturismo I Casali della Parata

Restaurang och invändiga faciliteter

Här äter man gott. Restaurangen är öppen om kvällen från torsdag till söndag, och om söndagen även till lunch. Man kan tillvälja frukost. Rätterna är lokala och italienska - och de gör även pizza. På gården producerar de både olivolja, frukt och vin som det finns fina möjligheter att smaka i deras kök. Restaurangmiljön utspelar sig i två historiska salar, i tillbyggnaden med glaspartier och ute på terrasserna, när vädret tillåter. Restaurangen är öppen både för övernattande och utomstående gäster. Man kan antingen välja halvpensionstillägg (förbokas ej) eller äta a la carte. Notera att man på gården vissa tillfälle arrangerar bröllop då det kan vara begränsad tillgång till både restaurangen och poolområdet. Skulle man önska att prova andra lokala matställe finner man det närmaste ca. 1½ km bort. Med hänsyn till ställets restaurang och eventuella event bör man förvänta lite mer liv och rörelse på stället från torsdag - söndag, medan veckans första dagar är något lugnare. Dessutom finns det wi-fi i gemensamma utrymme men räkna med en något ostabil uppkoppling. Till sist bör vi nämna att personalen på gården är vänliga även om deras kunskaper i engelska är förhållandevis svag.

Fina familjeaktiviteter

På sköna och rustika Agriturismo I Casali della Parata har man tänkt på hela familjen. Först och främst med en inbjudande pool, varifrån man har en fin utsikt över landskapet. Där utöver är det möjligt att spela beach-volley, tennis, bordtennis och leka med gungor och på lekplatsen. Man kan också tillaga sin mat på gårdens grill/picnic område eller deltaga i en vinprovning (mot betalning).

L√§genheterna på Agriturismo I Casali della Parata

Enrumslägenhet med 2+2 sovplatser

Dessa 7 enrumslägenheter ligger på första eller andra våningen och är alla olika inredda. De består av uppehållsrum med kokvrå (bl.a. två kokplattor och kylskåp), TV och dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extra sängar i en dubbel bäddsoffa eller våningssäng. Dessa lägenheter har alla aircondition. Kokvråerna är lite spartanska. Enstaka lägenheter kan boka tillsammans då de har en dörr i mellan dem. Det finns inte privata uteplatser till lägenheterna men de som ligger på markplan har dock trädgårdsmöbler vid ingången.

Tvårumslägenhet med 4+2 sovplatser

Dessa 7 tvårumslägenheter ligger på första eller andra våningen och är alla olika inredda. De består av uppehållsrum med kokvrå (bl.a. två kokplattor och kylskåp), TV, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extra sängar i en dubbel bäddsoffa eller våningssäng. Dessa lägenheter har alla aircondition. Kokvråerna är lite spartanska och lägenheterna passar bäst för fyra personer, men det finns precis plats för sex personer att sitta och äta tillsammans. Enstaka lägenheter är fördelade på två våningar med sovrummet överst (dock utan dörr). Det finns inte privata uteplatser till lägenheterna men de som ligger på markplan har dock trädgårdsmöbler vid ingången.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map