Omdömen från Villa Giove

 
Villa Giove är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Giove är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Giove

Läs personliga omdömen av Villa Giove som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Giove. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vackert, stilla, äkta!

Absolut en fin lägenhet med det man behöver. Det kan dock rekommenderas att ta med ett myggnät, om man vill ha en god natts sömn och behålla blodet i ådrorna. Annars, väldigt rara värdar och en god atmosfär. Man ska tycka om värme om man väljer lägenheten uppe under taket - utan aircondition - i den varmaste perioden.

Rekommendationer till andra gäster

En båttur till ön Ponza och vidare runt med en turbåt till de övriga öarna, som man kan skymta i horisonten från Villa Giove är en helt fantastisk upplevelse. Där hittar man det klaraste vattnet att simma och snorkla i. Vill man ha det helt autentiskt och stilla i en vacker bergsort, så kör till Campodimele, som huserar endast 500 invånare, och avsluta kvällen på Albergo Ristorante "e... spunta la luna". Praktfull atmosfär, utsikt över bergen, utsökt service och vidunderlig mat och vin (billig).

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 2 med 5 sovplatser (3:e vån. på loftet)

Myggnät och lite aircondition hade get toppbetyg.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint läge, moderat standard

Läget och utsikten från boendet är mycket fin. Värden Gianluca är trevlig och hjälpsam. Standarden på lägenheten är sådär. Underhållet kunde varit bättre, poolen är inte särskilt ren. Men gott om plats i boendet. Mycket mygg i området och dessutom många hundar som skäller på natten vilket gjorde det svårt att sova.

Rekommendationer till andra gäster

Ta en dagstur till Sperlonga. Väldigt vackert.

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 1 med 5 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trivsamt semesterställe

Fin lägenhet med bra standard. Vackra uteområde med fin pool. Vårt yngsta barn hade stor glädje av sand och leksaker som ägaren hade satt upp i närheten av poolen. Fantastiskt utsikt från terrassen över sjön och ner över staden - vi har varit riktigt nöjda med vistelsen. Kan rekommenderas!

Det enda negativa vi kan nämna är myggen som kom in i lägenheten om dagen och stack oss om natten. Vi var inte beredda på detta och barnen hade fullt av myggbett efter första natten. Efter att vi skaffat myggmedel blev det bättre. Ta med myggmedel och myggolja och myggljus.

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 1 med 5 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

I förhållande till priset så är det 5 stjärnor

Terracina som semester-destination

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 1 med 5 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toppenställe!

Toppenställe!
Vi bodde på lägenheten på andra våningen och måste börja med att säga att In-Italias bilder inte gör den rättvisa.
Supertrevligt bemötande av uthyraren och ytterst välinrett hus som har en kanonutsikt över havet, Jupiters tempel och staden.
Det enda minuset är att poolen stängs för siesta från 13.00-15.00, det är lite länge att undvara poolen i den värmen.

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 1 med 5 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt härligt ställe, lugnt och trevligt

Trevligt hus, vacker altan med kanonutsikt.
Härlig pool och fin strand i närheten.
MEN det saknas ett brandlarm i lägenheten.

Villa Giove
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Giove
Trerumslägenhet Angelo nr. 2 med 5 sovplatser (3:e vån. på loftet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Åsa med familj från Göteborg i Sverige bodde på Villa Giove i Terracina från den 2. till den 9. september 2012.

Vi är otroligt nöjda med vår vistelse i Terracina! Mysig stad, behagligt väder, och framförallt ett väldigt fint boende! Lägenheten låg uppe på en sluttning med fantastisk utsikt över medelhavet och staden från balkongen! Det syntes inte på bilderna hur storslagen utsikten var, så det var en trevlig överraskning! Hyresvärden var väldigt vänlig och serviceminded. Vi är också mkt nöjda med information vi fått på förhand genom er, så det är stor sannolikhet att vi använder oss av era tjänster nästa gång vi planerar att resa till Italien!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
Louise og familie fra Tåstrup boede på Villa Giove i Terracina

Vi hade en bra semester och var mycket nöjda med vår vistelse och med kontakten både med er och er kontakt i Italien. Det var ett stort plus att ägarna under våren gjort en balkong i söderläge med de mest fantastiska vyerna och lade nya golv i lägenheten. Poolen var också super - stora och ren - långt över våra förväntningar! Vi saknade dock WiFi, och det var mycket, mycket varmt på natten: -0

Vi ser fram emot att återvända till Italien

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia och Procida

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map