Semesterbostad i Terracina i Lazio

Villa Giove

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Giove är ett gammalt lanthus som blev ombyggt och renoverat 1983. Det ligger ca. 3 km från centrala Terracina och inte långt från stranden. Inköpsmöjligheter och närmaste supermarket finner man ca. 1 km från villan.

Utsikt för hela slanten

Villan ligger på en utsiktspunkt på vägen upp mot Jupiters tempel. Från villan har man en vacker utsikt över klipporna och över kusten med de pontinska öarna i horisonten.

Läs mer om Villa Giove

Tre lägenheter och en pool

Villan är idag uppdelad i två lägenheter och en fast bostad. Den del som hyrs ut består av två lägenheter samt en pool (öppen mellan kl. 09.00 - 13.00 samt mellan kl. 15.30 - 21.00) med tillhörande solstolar och parasoller. Gästerna har dessutom tillgång till en stor trädgård, parkeringsplats och gemensam tvättmaskin.

Rymliga och hemtrevliga lägenheter med wi-fi

Lägenheterna är trevligt möblerade och rymliga. De är dessutom utrustade med TV och wi-fi internetförbindelse. Vi rekommenderar att man kommer hit i bil.

Lägenheterna på Villa Giove

Trerumslägenhet Angelo nr. 1 med 5 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen med egen ingång via en utomhus trappa. Lägenheten är på ca. 88 m² och består av totalt 5 sovplatser. Lägenheten innehåller kök med gasspis, uppehållsrum med utgång till en balkong och en terrass med havsutsikt. Här finns även öppen spis, bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och badkar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Angelo nr. 2 med 5 sovplatser (3:e vån. på loftet)

Lägenheten ligger på tredje våningen med privat ingång via en utomhus trappa eller den gemensamma trappan i huset. Lägenheten är på ca. 78 m² och präglas av sneda väggar. Lägenheten består av 5 sovplatser och innehåller kök med spis/ugn, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt utgång till balkong med bord och stolar samt havsutsikt, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Från den ena sovrummet har man utgång till terrassen med paviljong, bord och stolar - på samma sida som poolen.

Trerumslägenheten Bello nr. 1 med 4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen och har fyra sovplatser. Lägenheten består av uppehållsrum med soffa, TV samt utgång till en balkong, kök, sovrum med dubbelsäng och balkong, sovrum med två enkelsängart samt badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom utgång till en stor terrass med bord och stolar med havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa La Paiola

Vicosjön, Lazio

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia och Procida

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populärt i Lazio

search map