Semesterbostad i Terracina i Lazio

Terrazza Vittoria

 
Terrazza Vittoria är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Vittoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du i stadens centrum med dess många affärer och restauranger medan den vackra gamla stadskärnan ligger en kort promenad bort. På grund av lägenhetens fina placering i centrum och få steg från havet kan man enkelt bo här utan bil.

Ankomst med tåg eller bil

Terracinas tågstation finner man ca. 1,5 km bort och härifrån tar man sig till Rom på ca. en timme. Men ankommer man i bil så är parkeringsmöjligheter, de offentliga (mot betalning) på gatan i kvarteret.

Läs mer om Terrazza Vittoria

Sydvästvänd terrass

Från den nyrenoverade lägenhetens terrass är det möjligt att njuta av sina måltider. Lägenhetens centrala läge medför att gatlivet och biltrafik blir en del av vistelsen. De flesta ser dock den folkliga stämningen som något positivt.

Tvårumslägenhet Vittoria med 2/4 sovplatser (4:e vån. med hiss och terrass):
- Lägenheten består av vardagsrum med dubbel bäddsoffa (för en vuxen eller två barn) och kokvrå med 4 kokplattor och ugn, aircondition, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Från både vardagsrummet samt sovrummet har man tillgång till terrassen där det även finns en tvättmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Vittoria

Läs personliga omdömen av Terrazza Vittoria som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Vittoria. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En helt igenom underbar semester

Vi var ytterst nöjda med lägenheten - den hade allt. Den var centralt belägen i Terracina, enkelt att ta sig runt i staden till fots. Värden Gianluca var mycket vänlig och vi fick mer hjälp och tips av honom än man kan förvänta sig av en värd. Terracina är en trevlig stad. Höjdpunkten under semestern var en utflykt till de Pontinska öarna. Det var en heldagstur: 1 timmes seglats med katamaran till den största ön Ponza. Vi stannade där en timme innan vi åkte ut på en 6 1/2 timme lång guidad tur med en utflyktsbåt som seglade runt Ponza och satte i land oss på en av de andra öarna. Under segelturen serverades det spaghetti och vin och senare kaffe. Sent på dagen seglade vi hem till Terracina. Ön Ponza och seglatsen runt öarna var en enastående vacker naturupplevelse.
Som vanligt fick vi mycket fin service av In-Italia i samband med beställningen av semestern.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Vittoria

Läs mer
 
search map