Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Mare Azzurro

 
Hotel Mare Azzurro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mare Azzurro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nära strandpromenaden och endast 50 meter från stranden i Terracina ligger Hotel Mare Azzurro, ett modernt hotell med både stadsliv och stora naturupplevelser runt hörnet. Terracinas livliga centrum ligger endast ca. 2 km bort.

Modernt hotell

Hotellet är mondernt och förhållandevis nybyggt i klassisk stil med alla de faciliteter kan man tänkas ha behov för under sin vistelse. Man kan välja att använda solterrassen, trädgården, bar och resturang ifall man behöver en paus från stadens centrum.

Läs mer om Hotel Mare Azzurro

Skön stämning

Terracina är en badort som präglas av liv och stämning om sommaren. Här finns allt du kan önska av butiker, restauranger och andra nöjen, samt den 2 kilometer långa stranden som inbjuder till sköna stunder. Du behöver alltså inte ta dig langt för att få alla ingredienserna för en lyckad solsemester.

Rummen

Hotellets rum är alla inte snyggt inredda med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en liten balkong. Det är möjligt att få till en extra säng. Rummen har dessutom minibar, aircondition, TV och telefon.

Dölj texten
 
 
search map