Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Il Guscio

 
Hotel Il Guscio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Guscio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är ca. 2½ km till Terracinas mycket charmiga centrum med tvättäkta italiensk sommarstämning. Förutom den attraktiva placeringen med kort avstånd till stranden så har hotellets rum aircondition och balkong - och den stora poolen är ett fint alternativ till havet.

Sol och badsemester

Hotellet ligger på en enkelriktad sidoväg så man enkelt kan dra sig tillbaka från den livliga strandpromenaden. Som gäst på hotellet kan man på stranden tillvälja parasoll och solstolar till en fördelaktig pris (detta bokas inte hemifrån). Hotellets fördelar är helt klart poolen, placeringen mycket nära Terracinas sandstrand samt gratis parkering - "baksidan på medaljen" är att delar av hotellet inte är moderniserat.

Läs mer om Hotel Il Guscio

Endast 2½ km till centrala Terracina

Turen in till Terracina längs havet kan gott göras till fots, då den fina strandpromenaden leder hela vägen in och utsikten till havet är vacker. Alternativ ställer hotellet cyklar till förfogande (gratis) - då denna service är gratis ska man inte förvänta sig att cyklarna är de bästa, eller att cyklar alltid finns lediga. Till sist kan man ta bilen, men i juli och augusti kan det vara svårt att finna p-plats i centrum.

Hotellets faciliteter

Av utomhusfaciliteter finner man parkeringsplats på den andra sidan av vägen. Det finns 25 platser och som regel alltid plats för alla, men de upptas efter "först till kvarn" principen och är gratis. P-plats förbokas ej. Vidare finner man solterrasser (med konstgräs) och en stor pool med barnavdelning som endast är 90 cm djup, men inte separat. Sol finns det massor av, men man kan även söka sig in under de karaktärfulla barrträdens skugga. Poolen är stängd ca. 1½ timme mitt på dagen. Invändigt finner man reception (med wi-fi), hiss och restaurang där det både serveras frukost (buffé) och kvällsmat. När vädret tillåter kan man även äta utomhus. Middagen kan beställas som halvpensionstillägg. Middagen består vidare av tre rätter: man väljer mellan två förrätter och två huvudrätter - där till en dessert (exkl. dryck).

Rummen på Hotel Il Guscio

Dubbelrum Standard med balkong

Hotellets 12 standardrum har alla balkong. Rummen är utrustade med aircondition, förvarings-box, lcd satellit-TV, nya madrasser och badrum med toalett och dusch. Rummen är inte moderniserade. Enstaka rum ligger bredvid varandra med dörr i mellan. Extra säng i dessa rum är ej möjligt.

Dubbelrum Superior med balkong

Hotellets 21 superiorrum har alla balkong. Rummen är utrustade med aircondition, förvarings-box, lcd satellit-TV, minibar, nya madrasser och badrum med toalett och dusch. Rummen är inte moderniserade. Enstaka rum ligger bredvid varandra med dörr i mellan. Alla rum kan bokas som trippelrum (7 av dessa består av två separatas rum: ett dubbelrum och ett enkelrum). Fyra av de sju trippelrummen består av två rum och kan bokas som 4-bäddsrum. Skillnaden på standard och superior är minibaren på rummet och storleken på själva rummet.

Dölj texten
 
 
search map