Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Al Canto delle Sirene

 
Hotel Al Canto delle Sirene är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Al Canto delle Sirene är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast 200 meter från stranden nära småbåtshamnen i Terracina ligger Hotel Al Canto delle Sirene - Sjöjungfruarnas sång - och lockar med sina låga, fina byggnader och en stor och inbjudande pool med solstolar och parasoller där man kan friska upp sig under de varma dagarna.

Man kan också njuta av vistelsen i den stora trädgården, eller njuta av en välsmakande lunch eller middag tillagad av lokala råvaror i restaurangen om man inte vill vara en del av Terracina myllrande liv. Utflyktsmöjligheterna är många till de närliggande sevärdheterna och naturreservat. Bara för att nämna några av de mest upplagda attraktionerna är främst ön Ponza dit båtarna går dagligen under sommaren och Napoli samt Pompei, vilket är "måsten" om man är i området.

Läs mer om Hotel Al Canto delle Sirene

Terracina är en livlig badort där det finns goda möjligheter att ta del av stadens liv på natten när stadens långa handelsgata förvandlats till gågata och sommargäster i alla åldrar promenerar fram och tillbaka eller njuter av kvällen på någon av de många kaféer eller restauranger.

Rummen är fördelade i den stora trädgården och är alla rymliga (35 m²) och välutrustade. De har alla dubbelsäng, badrum med toalett och dusch och privat möblerad balkong eller terrass där de ljumma kvällarna kan avnjutas. Rummen har även aircondition, minibar, TV och kaffebryggare. Hotellet har privat parkering.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia och Procida

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lazio

search map