Hotell i Terracina i Lazio

Hotel Acquasanta

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När de långa dagarna i solen varit långa nog finns det flera fina möjligheter att uppleva annat: Terracina är en riktig badort som lever upp om sommaren. Det finns flera butiker, restauranger och andra nöjen att välja mellan.

Utflyktsmöjligheter

I området finns det många möjligheter för både natur och kulturupplevelser – bland annat ligger naturreservatet Parco Nazionale del Circeo inte långt bort och det finns fina möjligheter för naturupplevelser och vandring. Från Terracina kan man segla ut till de små öarna Le Isole Pontine där huvudön Ponza är en upplagd destination för en dagsutflykt, framför allt ifall man tycker om snorkling. Bland övriga heldagsutflykter kan vi nämna öarna Capri eller Ischia samt den pulserande storstaden Napoli för att inte glömma Pompei.

Faciliteter

Förutom placeringen vid den privata stranden som utan tvekan är hotellets styrka finns det bar, restaurang, TV-rum, trädgård samt privat parkeringsplats.

Shuttle till Terracina och cyklar

Hotellet har en schuttle-bus som kör till centrala Terracina och tillbaka flera gånger om dagen, och det finns även möjlighet att hyra cyklar så man kan ta sig runt på egen hand utan att behöva leta efter parkeringsplats åt bilen.

Hotellrummen

Hotellet rum ligger alla på första våningen fördelade i olika byggnader. Rummen är enkelt inredda med dubbelsäng, aircondition, TV, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Marconi

Sperlonga, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Rekommendationer till dig

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Villa Giove

Terracina, Lazio

Populärt i Lazio

search map