Omdömen från Grand Hotel Palace

 
Grand Hotel Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Palace

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Palace som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Palace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars och sällskap från Taberg i Sverige bodde på Grand Hotel Palace i Terracina från den 3. till den 4. september 2008.

Resan i rom var mycket bra ett fantastiskt hotell - mysigt och bra personal men terracina var inte en lika trevlig upplevelse tyvärr. hotellets standard ok och stranden underbar medan personalen hade en mer tråkig attityd. lite kort lite snobbig o rätt så snål. vi solade i 2 halva dgr o fick betala fullt pris för stolar båda dgr o även för havs utsikten vilket jag trodde att vi redan betalat. likaså antydde portieren att vi försökte ta handdukar då vi använde hotellets på starnden - ingen hade informerat om att det fanns särskilda strand handukar. Inga galgar fanns i garderoben o jag fick säga till 2 ggr innan vi fick några . Så Gr Hotel Palce blir det inte nästa gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Margareta och familj från Sandviken i Sverige bodde på Grand Hotel Palace i Terracina från den 13. till den 17. juli 2008.

Vi har kommit hem från en skön vecka i Italien. Hotellet i Terracina var bra, om än sned havsutsikt. Matsalen var lite mörk. Frukost; Egg och bacon serverades kallt vilket vi inte är vana vid. Ej heller att apelsinjuice ej ingick i frukosten den fick vi betala extra för. rummen OK. Städning bra. Reception bra. Men vi fick världens chock när viskulle checka ut. Vi tittade aldrig på biljetten vi fick för solstolar och parasoll. Och vi trodde att summan gällde för oss alla men det var per rum. Denna kostnad måste man som arrangör absolut upplysa om, det var på tok för mycket att betala. tänk om vi stannat längre??? Gärna i Sek så man vet i förväg. Service bra och korrekt.
Italien är ett trevligt turistland och maten är gudomlig, speciellt i Terracina med så mycket fiskrestauranger att välja på. Där var mest Itailenare, inte så mycket andra turister vad vi märkte. Och det var bara positivt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Leif och hustru från Skellefteå i Sverige bodde på Grand Hotel Palace i Terracina från den 10. till den 15. september 2007.

Terracina var en positiv upplevelse. Bra hotell med närhet till "egen strand". Halvpensionen där vi nyttjade middagen var mycket positiv. Bra varierad matsedel där matsedeln varierade mellan olika dagar vilket gjorde att man inte blev trött på hotellets mat.

Boendet helt OK. Det enda man saknade var fler sportkanaler (läs fotboll). Eftersom vi disponerade hyrbil så kunde vi göra utflykter utanför Terracina.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Grand Hotel L'Approdo

Terracina, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

search map