Hotell i Terracina i Lazio

Grand Hotel Palace

 
Grand Hotel Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Grand Hotel Palace ligger vid vattnet och stranden i Terracinas modernaste del strax under klippan där Jupiters tempel är beläget. Hotellets placering är perfekt för både strandliv om dagen och stadens antika centrum på kvällen. Endast ett kvarter från hotellet ligger hamnen varifrån färjorna till Ponza och Ventotene seglar ifrån.

Detta 4* hotell drivs av ägarfamiljen. Byggnaden är på 3 våningar samt en takterrass med vattenmassage och om sommaren även restaurang. På hotellet finns det dessutom en stor hall, restaurang med internationellt kök, konferansmöjligheter, pianobar och garage (mot betalning). Gästerna har dessutom fri tillgång till hotellets privata sandstrand som ligger på andra sidan av hamnpromenaden.

Läs mer om Grand Hotel Palace

Hotellets 72 rum ligger fördelade på de 3 våningarna och det finns rum med både havsutsikt och utsikt över Jupiters tempel. Alla rummen är funktionellt möblerade och har TV, telefon, minibar, aircondition och förvaringsbox. Badrummet är utrustat med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map