Hotell i Terracina i Lazio

B&B Vicolo Vecchio

 
B&B Vicolo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Vicolo Vecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vicolo Vecchio betyder gammal gränd och beskriver riktigt bra denna charmerande Bed and Breakfast's belägenhet mitt i Terracinas historiska centrum. Omgivningarna är medeltida, stämningsfulla och endast ett stenkast från den vackra och pittoreska domkyrkeplatsen där det finns massor av restauranger och en fin vy över staden.

Det första man möter vid ankomsten, är den fina portöppningen in till receptionen. Går man vidare upp till första våningen är det frukostmatsal, var dagens första måltid serveras.

Läs mer om B&B Vicolo Vecchio

Här hos Carla och Christiana finner du - utöver gästfrihet och smakfull inredning - sju fina rum med olika särprägel. Terracottan, parkettgolven, freskomålningarna och stenväggarna avslöjar att vi är i Terracinas gamla stadsdel - endast fem minuter från stationen.

Rummen ligger på 1:a och 2:a våningen. Två av rummen har plats för en extra säng och ett rum för två extra sängar. Alla rum har privat badrum med dusch och toalett. Det finns aircondition och tv (med italienska kanaler) på rummen och hiss i byggningen.

Dölj texten
 
 
search map