Hotell i Terracina i Lazio

Albergo Mediterraneo

 
Albergo Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terracina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En dag vid stranden, en dag vid poolen

Albergo Mediterraneo är ett bra hotell som är uppskattat av sina gäster mycket tack vare det bekväma läget nära havet. Dessutom kör du in till stadens livliga och historiska centrum på endast 10 min och tycker du om att promenera går även detta bra och tar ca 20-30 min (ca 3 km) beroende på takten du håller. Från Terracina tar du dig sedan enkelt vidare till kustens många sevärdheter som Sorrento och Capri, Pompeji eller om du föredrar storstäder som Neapel och Rom.

Mysiga stranddagar kan lätt kombineras med härliga poolstunder. På hotellet finns nämligen en välskött trädgård där du hittar ett poolområde med solstolar och parasoll samt en skön utomhuspool (ej bemannad mellan kl 13.00-15.00). Och vill du lyxa till det ytterligare kan du alltid besöka hotellets Wellness avdelning där du kan beställa olika behandlingar mm.

Koppla av med god mat och dryck

Läget är som sagt bra och du tar dig snabbt och smidigt fram och tillbaka till Terracina's stora utbud av restauranger och barer. Men du behöver inte ta dig så långt för att få njuta av en god cocktail eller vällagad mat. På Albergo Mediterraneo finns det både bar och restaurang som serverar traditionella rätter, speciellt från regionen Lazio.

Läs mer om Albergo Mediterraneo

Bo i komfortabla rum

Det finns totalt 75 rum som är utrustade med Sat-Tv, luftkonditionering, kassafack, minibar och hårtork. Balkong eller terrass. Parkering finns och fri Wi-Fi har du i lobbyn.

Rummen på Albergo Mediterraneo

Dölj texten
 
 
search map