Hotell i Tarquinia i Lazio

Tarchon B&B

Exempel på Suite (presidential) Exempel på dubbelrum (deluxe) m. extrasäng Exempel på dubbelrum (deluxe) m. extrasäng
 
Tarchon B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Tarchon B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tarquinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns många anledningar till att välja Tarquinia som destination för din kommande resa: på grund av den magnifika panorama-positionen endast 8 km från stranden, men också på grund av närheten till den historiska stadskärnan med sina imponerande torn - och om du är historiskt intresserad, gör den etruskiska gravplatsen det lätt att kombinera en dag på stranden med kulturella inslag. Och när du kommer tillbaka till Tarchon B&B efter en lång dag med upplevelser, kan du slappna av med en drink på terrassen i trädgården.

Gästfrihet med passion!

Om du uppskattar varm gästfrihet har du kommit till rätt plats. Här känner du dig välkommen av värdarna, och mer som en i familjen än en främling. Massimo och hans familj tar väl hand om sin gäster, och deras B&B ligger endast några få steg från den historiska stadskärnan. Njut av en god kopp kaffe, eller en paus på terrassen vid det lilla, blygsamma huset, där man ger uppmärksamhet till allt och alla.

Mer än bara ett Bed & Breakfast

Att bo på Tarchon B&B betyder att du bor på ett optimalt läge i lugna omgivningar, men också att du får uppleva riktig italiensk gästfrihet. Värdfamiljen är dedikerad sina gäster med full uppmärksamhet, och hjälper gärna till att planera utflykter. Massimo och hans familj har endast en önskan: att kunna erbjuda dig bästa möjliga service för att kunna säkra en avslappnande semester full av härliga upplevelser. Endast 100 meter från huset finns en privat pool som är omgiven av solsängar och parasoll. Dessutom erbjuder B&B utlåning av cyklar för att kunna nå stadskärnan - och för de mindre aktiva finns också en privat transfer som kan bokas. Efter en lång dag kan du slappna av på ditt rum, vilket är utrustat med en fri minibar samt trådlöst internet (via en tablet på rummet). På morgonen, efter frukosten som kan anpassas efter dina önskemål och intoleranser, kan du njuta av lugna promenader i omgivningarna.

En charmerande semesterdestination: Tarquinia

Bara några få steg från huset ligger den historiska stadskärnan av Tarquinia, en stad som finns upptagen på UNESCOs världsarvslista sedan 2004 på grund av den stora gravplatsen (nekropolis) som varje år besöks av tusentals turister som vill uppleva dess skönhet. Den lilla staden som ligger i regionen Lazio är belägen på en klippa, ovanför kustnära Maremma Laziale, cirka fem kilometer från havet. Upptäck det varierade landskapet runt Tarquinia, beundra den historiska stadskärnan med etruskiska lämningar och de imponerande tornen, liksom den vackra stranden, Lido di Tarquinia. Och gör ett besök vid saltbrotten från förhistorisk tid, som idag tillhör ett vetenskapligt forskningscenter.

Utflykter i närområdet

Oavsett om du är på jakt efter avslappning, en semester på stranden, kultur, eller en aktiv semester (vattensport och cykling), erbjuder Tarquinia många intressanta möjligheter för var och en. Vi kan bland annat rekommendera ett besök i Tuscania (26 km), hamnen i Civitavecchia (23 km) och Rom (100 km) som alla kan nås på en dagsutflykt.

Packa väskan och åk iväg på semester till Tarchon B&B - läget erbjuder en avslappnande semester, men samtidigt en semester där du kan uppleva en massa nytt. Hyr en bil och upptäck denna region som är full på kultur.

 
 

Gästomdömen av Tarchon B&B

Läs personliga omdömen av Tarchon B&B som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Tarchon B&B. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Tarchon B&B

Läs mer
 
search map