Hotell i Tarquinia i Lazio

Gran Bed and Breakfast Duomo

 
Gran Bed and Breakfast Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Gran Bed and Breakfast Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tarquinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i etruskstaden Tarquinia har Gran B&B Duomo en så priviligerad belägenhet som domkyrkeplatsen. Som närmaste granne har den historiska omgivningar och den vackra domkyrkan. Den centrala placeringen och de eleganta rummen gör stället väldigt intressant.

Gran B&B Duomo har ingång från domkyrkeplatsen Piazza del Duomo, var man finner lite liv och rörelse, en bar med utomhusservering och naturligtvis själva domkyrkan. B&B ligger på 2. vån.i en historisk byggnad från 1700-talet (ergo: ingen hiss) och när man kommer in i byggnaden, imponeras man av de välvda taken och de stora trapporna.

Läs mer om Gran Bed and Breakfast Duomo

Som gemensamt område har denna lilla B&B en liten intern gårdplats med bord och stolar samt en liten trevlig frukostmatsal för self-service - dvs. kylskåpet är fyllt upp med juice och mejeriprodukter och ägaren kommer förbi varje morgon med croissanter eller färsk frukt, allt efter vad gästerna önskar.

De tre rummen är väldigt eleganta och vänder antingen in mot den interna gårdplatsen eller ut mot en liten gränd vilket betyder fred och ro men även att man inte har utsikt till domkyrkeplatsen. Rummen osar av kvalitet och god smak och har alla himmelsäng, wi-fi internet, aircondition, flatscreen med satellit-tv och dvd samt badrum med toalett, dusch och mosaiker. I ett av rummen finns det möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map