Omdömen från Hotel Residence Costa Kair ed Din

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Läs personliga omdömen av Hotel Residence Costa Kair ed Din som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Residence Costa Kair ed Din. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Sperlonga som semester-destination

Hotel Residence Costa Kair ed Din
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Costa Kair ed Din
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

En riktigt bra semesteranläggning

Alldeles lagom långt bort från staden, högt och vackert beläget med en bedårande utsikt mot havet.
Rent, välskött och snyggt. Perfekta altaner med milsvida utsikter. God service.

Sperlonga som semester-destination

Hotel Residence Costa Kair ed Din
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Costa Kair ed Din
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Härlig lägenhet med vacker utsikt

Lugnt hotell, bra bar, bra minimarknad, livlig miniklubb, härlig pool, för att få fler stjärnor skulle där varit mer liv, mer personlig service, bra stämning och bättre öppettider i restaurangen.

Sperlonga som semester-destination

Sperlonga kan rekommenderas, framförallt den gamla stadsdelen som är mycket härlig. Stranden är fantastisk.

Hotel Residence Costa Kair ed Din
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Residence Costa Kair ed Din
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Residence Costa Kair ed Din

Hotel Residence Costa Kair ed Din
Rent och fint

Väldigt spartansk inredning men rent och snyggt. Inga bekvämligheter fanns att tillgå vi tillträde (t o m toalettpapper saknades) och väldigt bristfällig information fanns på anläggningen.
Gästvänlighet

Vänlig personal men ej så hjälpsam. Ingen information (skriven eller muntlig) fanns att tillgå på engelska. Information om eventuell service (på strand och solbäddar) fanns inte att få. Ner på hotellets egen strand försökte innehavaren ta ytterligare betalt och ville inte förstå att vi var gäster på hotellet utan skulle ha fullt betalt. Ingen information om detta fanns någonstans.
Placering

Vackert läge men mycket svårt att parkera på smala vindlande gränder (på anläggningen).
 
Själva boendet på Hotel Residence Costa Kair ed Din
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med havsutsikt)

Vackert läge men väldigt spartansk och ganska obekväm inredning.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Enbart internet i pool och receptions området
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Eva med familj från Sveg i Sverige bodde på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej! Om jag börjar med feed-back på:
In-italia: Eftersom det var första gången som någon i vårt sällskap (åtta personer) skulle resa till Italien så trevade vi en hel del, kring vart i Italien vi skulle, innan jag hittade er hemsida. Där kunde vi bilda oss en bra uppfatting om vart vil ville och hade ett brett utbud av boenden att välja på. Förutom det hade ni annan bra information om avstånd mm. Bemötandet när jag ringde och bokade var också bra och allt gick snabbt och enkelt. Tack för eran del i en bra semesterupplevelse!

Sperlonga: Vilket trevligt och vackert samhälle! Trevliga människor. Trots bristande kunskaper i Engelska så gjorde de vad de kunde för att förstå och göra sig förstådd. Rent och fint i stort sett överallt med bra utbud av restauranger mm. Sedan tyckte vi om att affärerna var stängda under siestan. Då är samhället inte anpassat efter mig som turist och jag får ta seden dit jag kommer. Det känns mer äkta då. Rom var en lagom dagutflykt från Sperlonga. Tåget från Fondi kostade inte många Euro per person.

Residence Costa di Kair ed Din: Stället har en vacker utsikt över Sperlonga och havet. Då lägenheterna och husen låg placerade i olika nivåer/platåer så upplevde vi aldrig att det var mycket folk i området. Boendet var rent, enkelt och utrymmena var bra fördelade. Är det något man absolut inte klarar sig utan på semestern så ska det kanske packas med i resväskan (tex toapapper, vinöppnare mm). Poolen var ren och fräsch och för barnen var det häftigt att de måste ha badmössa. Mestadels badade vi i havet och då fungerade det bra med ställets egen buss som skjutsade antingen till Residence beach eller den allmäna stranden.
Vi återkommer gärna till er när vi ska till Italien igen! MVH

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Italy Village - La Serra Resort

Baia Domizia, Kampanien

Rekommendationer till dig

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map