Semesterbostad i Sperlonga i Lazio

Hotel Residence Costa Kair ed Din

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Öster om den charmiga lilla staden Sperlonga ligger ett semesterställe med det långa namnet Hotel Residence Costa Kair ed Din. En klassisk resort med den service du behöver för en trivsam vistelse. Här finns en hotelldel samt lägenheter fördelade i olika hus som ligger utspridda på ett lummigt område, omgivet av ett vackert och kuperat landskap, som du har här i regionen Lazio.

Slappa vid poolen...

Längs denna härliga och spännande kust finns många trevliga utflyktsmål som kan förgylla dina dagar, men ibland kan det vara skönt att bara koppla av och varva sevärdheter med lata stunder vid poolkanten. På Hotel Residence Costa Kair ed Din finns en solterrass där du har solstolar och parasoll samt utomhuspool med en barndel, så att alla familjemedlemmar, stora som små, kan få svalka sig varma sommardagar. På området finns även två tennisbanor som du kan hyra om du känner för att aktivera dig lite på din semester och de yngsta gästerna har en liten lekplats där de kan umgås och träffa nya vänner.

...eller njut av äkta strandliv

Poolen kan vara en av de viktigaste faktorerna när det kommer till semesterval, men en härlig sandstrand kan slå lika högt och i Sperlonga kan du verkligen känna sand mellan tårna. Man kan säga att det finns två stränder att välja mellan i Sperlonga. Den ena ena ligger inne i bukten med stadens gamla centrum blickandes ner över sig och som fortsätter vidare söderut en bit samt en som ligger norr om staden. Och varför vi skriver två stränder är för att mellan dessa två ligger Sperlongas fina lilla hamn. Ta gärna en kvällspromenad ner vid strandkanten för att se solen gå ner över havet och avsluta med en god middag upp i stadens pittoreska lilla centrum. En mysig upplevelse du kan plocka fram en kulen höstdag.

Läs mer om Hotel Residence Costa Kair ed Din

Det mesta du behöver

Du bor lite i utkanten av Sperlonga och det är ungefär lika långt till strand som centrum, ca 1,5 km och för dig som inte vill promenera finns det gratis shuttle från ditt boende både till stranden som till stadens pittoreska centrum (i perioden 1/6-27/9).

Men du behöver inte ta dig så långt för lite förfriskningar för inne på området, och beroende på säsong (normalt sett i perioden 1/6-27/9), finns det en bar där du kan köpa goda drycker och njuta av utsikten från den tillhörande uteterrassen. Här finns även en minimarket där du kan handla hem det nödvändigaste, vilket är extra praktiskt för dig som väljer att bo i lägenhet (denna brukar vara öppen mellan den 29/6-6/9).
Som sagt tänk på att de olika faciliteterna är koncentrerade till högsäsong. En annan bra bekvämlighet är att det finns tvättmöjligheter inne på området.

Välj mellan rum och lägenhet

Här finns totalt 12 hotellrum och 68 lägenheter. Standarden är enkel men komfortabel. Rummen ligger i en del och lägenheterna ligger i flera radhusliknande byggnader i två plan utspridda på området. Wi-Fi finns på området, men vi vill be dig vara medveten om att signalerna inne i lägenheterna kan vara svaga. Parkering är inkluderat.

Lägenheterna - är enklare inredda med pentry, TV, kassafack.
Hotellrummen - har TV, luftkonditionering och minibar. Du kan välja rum med balkong eller terrass samt havsutsikt.

Läs om lägenheterna på Hotel Residence Costa Kair ed Din

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map