Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Marconi

Hotel Marconi ligger mitt i bilden med gröna fönsterluckor och orange markiser Hotel Marconi ligger mitt i bilden med gröna fönsterluckor och orange markiser Ingångsparti med sittplatser Reception Frukostmatsal Frukostbuffé
 
Hotel Marconi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Marconi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sperlonga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du kommer förlora ditt semesterhjärta till Sperlonga, som In-Italia menar hör till Italiens allra vackraste medeltidsstäder. På Hotel Marconi kommer du varken störas ute eller inne, för rummen har nämligen aircondition och strandservice är inkluderat i priset.

Historiskt smörhål

Sperlongas gamla stadsdel ligger uppe på en framskjuten sluttning. Hotel Marconi har dubbla fördelar då det ligger på gränsen till den gamla stadsdelen mer nere på strandnivå. Därmed har man smidigare tillgång till både strandpromenaden och havet. Man kan till och med ankomma helt fram till hotellet i bil för att lasta av bagage - för att sedan mot betalning parkera fördelaktigt på någon av stadens offentliga parkeringsplatser.

Läs mer om Hotel Marconi

Sand, sand, sand..., hav, hav, hav

Från Hotel Marconi är det endast ca. 50 meter till stranden. Som gäst på hotellet har man tillgång till den privata stranden där t.o.m. parsoll och solstolar är inkluderat i priset i perioden från juni till september (beroende på vädret).

Hotel de charme

Detta lilla, charmiga hotell är familjedrivet av ägarna med samma namn. Invändigt finner man reception och frukostmatsal, där frukosten serveras som buffé. Vidare finns det wi-fi (gratis), men endast i gemensamma utrymme. Bland gemensamma utrymme utmärker sig den övertäckta terrassen vid ingången samt den privata stranden. Det finns dock inte någon hiss på hotellet.

14 rum med olika utseende

Hotellets 14 rum ligger på antingen andra eller tredje våningen och vänder alla mot torgplatsen och havet. Ingen av rummen har panoramisk havsutsikt, men flera av dem har lite havsutsikt. Samtliga rum har balkong av varierad storlek: de flesta har vanlig (omöblerad) balkong man kan stå på, medan enstaka balkonger närmast liknar terrasser. De översta rummen har snedtak. Alla rum är utrustade med aircondition (ca. från 23/6 - 2/9), litet kylskåp, förvaringsbox, lcd-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map