Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Grazia

 
Hotel Grazia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Grazia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sperlonga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Grazia ligger endast ca. 50 meter från Sperlongas fina sandstrand och ca. 300 meter från det exotiska och medeltida centrum som ligger pittoreskt på en klippavsats. Hotellets placering på en lugn sidoväg till strandvägen är utmärkt då hotellet ligger centralt men ändå fridfullt.

På hotellet som är uppkallat efter den tillmötesgående värden Alfredos farmor Grazia, råder en vänlig och varm gästfrihet. Hotellet har dessutom egen gratis parkeringsplats till hotellets gäster.

Läs mer om Hotel Grazia

Sandstrand: Det är som sagt blott 50 m ner till de fina brede sandstränderna. Hotellet har egen privat strand med parasoll och solstolar i juli och augusti och om man önskar att använda de mer okonventionella offentliga stränderna, ska man bara gå ytterligare 50 m längs stranden.

Restaurang: Hotellet har egen restaurang med öppet kök så man enkelt kan iakta kockarna när de arbetar. Man erbjuder fasta italienska menyer och möjlighet för att välja halvpension. Men man kan självklart även gästa restaurangen enbart för en måltid till lunch eller middag.

Rum med balkong: Hotellets rum är enkla och fina med begränsad plats. De är fördelade på 2:a, 3:e och 4:e våningen (med hiss) och alla har balkong, tv (några med satellitkanaler), aircondition, minibar, säkerhetsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Trots det korta avståndet till stranden har rummen inte havsutsikt, förutom rummen på 4:e våningen. Flera rum har förbindelse med varandra via balkongen, varför de är lämpade för familjer. Det finns Standard-rum för två och tre personer och två Superior-rum som kan rymma upp till fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map