Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Ganimede

 
Hotel Ganimede är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ganimede är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sperlonga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Koppla av med sköna soldagar

Hotel Ganimede är ett trevligt och komfortabelt hotell som är byggt i Medelhavsstil med vit fasad och mjuka valv. Förutom att du bor strandnära har du här en härlig utomhuspool att svalka dig i varma sommardagar. Trappor leder dig, från poolen, upp till en solterrass där sköna solstolar står utplacerade. Trots att du bor så nära stranden erbjuder hotellet gratis shuttle fram och tillbaka, på fasta tider och du har fri strandservice och Wi-Fi förutom i perioden högsäsong då du kan köpa till denna service på plats om du önskar.

Njut av den historiska atmosfären

Du bor i Sperlonga's modernare del och in till stadens gamla centrum, där den historiska atmosfären är påtaglig, tar det endast ca 20 min (ca 1,4 km) till fots. Tycker du ändå att detta är för långt kan du alltid nyttja hotellets shuttleservice, utan extra kostnad eller låna cyklar som finns till hands efter tillgänglighet. Både i Sperlonga's nya som gamla del finns det trevliga restauranger och uteserveringar, men det finns restaurang även på Hotel Ganimede vilket är mycket bekvämt om du en kväll inte känner för att ge dig iväg igen efter en händelserik och sevärd dag. I baren kan du varva ner både innan och efter maten med något gott att dricka och riktigt njuta av din semester.

Skulle du sakna något kan du alltid bege dig till omtyckta Terracina, som ligger ca 20 min bort med bil (ca 19 km). Terracina är en större stad med större utbud av både uteliv som shopping. Och för ett ännu större utbud har du både Neapel och Rom inom lagom dagsetapper.

Läs mer om Hotel Ganimede

Du bor bekvämt

Hotellet har 25 rum i olika kategorier varav vi erbjuder Classic och Superior. alla rum har luftkonditionering, Sat-TV, minibar, kassafack, Wi-Fi och hårtork samt balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. Parkering finns tillgängligt. Som gäst får du en välkomstdrink när du anlänt.

Rummen på Hotel Ganimede

Dubbelrum Classic med balkong eller terrass

Dubbelrum med balkong eller terrass och utsikt mot trädgården.

Dubbelrum Supérior med balkong eller terrass

Dubbelrum med balkong eller terrass och utsikt mot trädgården. Extrabädd möjligt.

Dölj texten
 
 
search map