Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Belvedere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

För en lugn vistelse

Hotellet är litet och intimt med endast 16 rum, vilket även bidrar till en viss atmosfär, nämligen lugnt och behagligt. Förutom receptionen finns här en bar och en frukostmatsal, annars är det mest uppe på takterrassen eller i trädgården gästerna samlas. Hotellet är byggt i typisk medelhavsstil och ser nästan ut som ett privat hus omgiven av oliv- och citronträd. Från hotellet har du en härlig utsikt över havet och kusten. Sperlongas underbara strand ligger ca 1,7 km från hotellet, men tycker du att det är för långt att ta dig dit till fots har du som gäst möjlighet att nyttja.

Du har en bra utgångspunkt

Från Hotel Belvedere tar det ca en kvart att traska bort till Sperlongas mysiga centrum. Och det strategiska läget gör att du har härifrån många trevliga utflyktsmöjligheter.  Du har nära till historiska Terracina och till den vackra Gaetabukten tar det endast ca 20 min med bil. Sabaudia är en annan spännande ort du kan besöka när du bor i Sperlonga. Här bjuds det på fascistisk arkitektur skapad av Mussolini men även en fantastisk sandstrand så långt ögat når. Sedan har du självklara sevärdheter som Rom, Pompeji och Neapel inom lagom dagsetapper.

Läs mer om Hotel Belvedere

Enkelt men komfortabelt

Rummen är enkelt inredda men har de bekvämligheter du behöver som luftkonditionering, Sat-Tv, minibar, kassafack och hårtork. Rummen med trädgårdsutsikt kan ta upp till 4 personer och de med havsutsikt tar upp till 3 personer. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Läs om rummen på Hotel Belvedere

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Belvedere

Läs personliga omdömen av Hotel Belvedere som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Belvedere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Belvedere

Läs mer
 
search map