Hotell i Sperlonga i Lazio

Hotel Aurora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid foten av Sperlonga ligger Hotel Aurora, alldeles intill stranden och havet. Ett utmärkt val för dig som har sol och bad högst upp på listan, promenadavstånd till historisk by med trevliga restauranger och uteserveringar på andra plats och sevärda städer som Rom och Neapel inom dagsetapper på tredje plats.

Du har din egen strandplats

Väljer du att bo på Hotel Aurora har du din egen strandplats strax intill, med ett parasoll och två solstolar och du behöver inte korsa några vägar vilket både är skönt och praktiskt. Detta innebär nämligen att du har nära till hotellets bar , Nautilus, där du kan köpa dig förfriskningar under dagens lopp. Här serveras även lite lättare måltider om hungern sätter till och givetvis kan du njuta av maten ute på terrassen. 

Aktiviteter utmed stranden

Längs med stranden kan du göra sköna promenader eller t o m ta en joggingrunda och skulle detta inte räcka kan du alltid besöka hotellets fitnessavdelning. I närheten av Sperlonga finns det olika aktiviteter som vattenskidor, dykning, klättring, utflykter med båt eller cykling. Hör med receptionen så hjälper de dig gärna med tips och råd.

Läs mer om Hotel Aurora

Historiska vingslag

Sperlonga är en bedårande liten stad, med ett vackert läge uppe på en höjd varifrån du har fin utsikt över kusten. Smala pittoreska gränder och små torg gör att Sperlonga nästan känns sagolik. Här finns dessutom ett par riktigt bra restauranger med uteservering och när skymningen faller blir atmosfären extra mysig. Till Sperlongas historiska centrum är det endast ca 350 m.

Eftersom Sperlonga ligger mellan Rom och Neapel har du många trevliga utflyktsmål i din närhet, och kan med enkelhet ta dig fram och tillbaka. Du har även nära den större och historiska staden Terracina, där du har ett stort utbud av det mesta både vad gäller shopping och restaurangval.

Rum i traditionell stil

Det finns totalt 50 rum på Hotel Aurora som är inredda i traditionell stil. Du kan välja mellan rum för upp till 3 personer och de som har balkong. Sedan kan du välja rum för 2 personer som har fransk balkong och havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Aurora

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map