Omdömen från Florenza Residence

 
Florenza Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Florenza Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sperlonga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Florenza Residence

Läs personliga omdömen av Florenza Residence som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Florenza Residence. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Sperlonga

Utmärkt läge med fantastisk utsikt från vår lägenhet.
Trevligt bemötande i receptionen och personalen var mycket hjälpsam.
Bra städning.

Sperlonga som semester-destination

Tiberius grotta var väl värd ett besök.

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (Stella)

Lägenheten toppen för två personer, svårt att se att fem vuxna skulle kunna bo i den.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fin lägenhet med riktigt läcker balkong

Lägenheten var riktigt fin. Balkongen var helt perfekt och vi satt där alla kvällarna. Sperlonga är en stad med otroligt många trappor. Både charmiga och trevliga att bo i. Det händer inte mycket i själva stan, men tåget går till Rom och Neapel på ca. 1,5 h. Vi var på många små utflykter. Parkering är svårt att hitta i området. Förboka detta hemifrån. Städning varje dag.

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (Luna)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig sensommarsol och lugn och ro.

Vi var på Sperlonga i mitten av oktober, man kunde märka att det var slutet av säsongen, men det var ändå liv och rörelse i stan. Vi bodde i den gamla bydelen i lägenhet, vilket var perfekt med en livlig två-åring som nog hade blivit lite otålmodig på ett hotellrum.
Florenza Residence var rätt bra, fint och rent (det städades varje dag). Lägenheten var stor med mycket plats, köket var dock väldigt litet, men fungerade fint. Vi hade en härlig utsikt från balkongen över den nya staden och havet.
Prisnivået stämde bra överens med lägenhetens skick.

Rekommendationer till andra gäster

Det är väldigt bra med lägenhet istället för hotell när man reser med (små) barn. Vi kunde äta frukost tidigt och ha lite mat i lägenheten. Dessutom var det också tvättmaskin i lägenheten, perfekt med pasta-tomat-ätande barn:-)

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (Stella)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Florenza residence

Mkt fin lägenhet och bra service. Trevlig personal på plats. Vi återvänder gärna!
Internet i lägenheten hade underlättat och en av sängarna var fullständigt stenhård. Borde vara lätt att åtgärda båda dessa anmärkningar.

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (Mare 2)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fantastiskt boende

Vi är mycket nöjda med vistelsen och boendet på Florenza Residence. Fantastiskt fin utsikt från lägenheten och en mycket vänlig och tillmötesgående personal. Att solstolar ingår är även ett plus. Sperlonga är även en fin gammal stad med många små gränder och trevliga restauranger.

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (Stella)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Florenza Residence

Sperlonga är en väldigt idyllisk plats!

Florenza Residence
Rent och fint, Rent och fint

En hel del damm på hyllorna i garderober, på sängbord och runt om - de tvättade uppenbarligen bara på "mellersta våningen"
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Pratade bara med värdarna vid ankomst, städpersonal gick inte att kommunicera med med de var söta och leende.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Florenza Residence
Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (Stella)

Plus för storleken - gott om plats. Elendigt badrum, säkert därför ni inte visar bilderna? Världens minsta duschkabin, hopplöst. Väldigt lågt under taket och väldigt trångt. Dålig dusch.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vet inte...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Maria och man från Umeå i Sverige bodde på Florenza Residence i Sperlonga från den 17. till den 24. september 2011.

Tack, allt var toppen! Lägenheten var mycket bra och vilket läge, man kan inte få så mycket bättre utsikt. Personalen var mycket trevlig och man kände att man var välkommen. Åker gärna tillbaka och kommer att rekommendera stället för kunder och bekanta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marita med familj från Umeå i Sverige bodde på Florenza Residence i Sperlonga från den 30. maj till den 4. juni 2011. Sedan fortsatte turen till Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma.

resan var väldigt bra, så vi är väldigt nöjda!

Sperlonga var fantastiskt fint & mysigt, och Florenza Residence var väldigt trevligt! Vilken utsikt från rummet! :)
Både byn & boendet och har jag redan gladeligen rekommenderat till vänner och bekanta!
Vilken fantastiskt mysig atmosfär det var i alla små gränder, alla små ställen det fanns att äta & dricka gott på, och all benträning man fick på köpet i alla trappor!

Agriturismo La Selvotta var också fint och bra, och väldigt bra priser på mat & dryck!
Vi hade dålit med varmvatten första kvällen, och morgonen därefter inget alls, men när vi sa till så var dom väldigt snabba på att fixa till det - så det vara bra.
Lyhörda med andra ord. Trevligt med den lilla gårdsbutiken.

Kontakterna med er på In Italia har fungerat bara bra också, det är bara en sak som jag kan känna att vi saknat i informationen:
(som vi upptäckte under resans gång)

Det står avstånd i er information ex från flygplatser-Sperlonga, men lite mer information skulle vara bra. 184 km från Rom Fiumicino låter inte mycket, men vi som körde kustvägen där det vara 60-70 km mest hela vägen tog det rätt lång tid. Någon liten informationsrad om såna detaljer skulle vara bra, det skulle underlätta lite om vägval och ca körtider.
En liten detalj vara...

Vi är bara nöjda med allt, både In-Italia och de ställen vi besökte och bodde på!

Tusen tack, vi lär säkert återkomma vid ett annat tillfälle! :)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map