Semesterbostad i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En terrass med havsutsikt blir enkelt huvudpersonen i varje semester. Följ solens vandring på himlen och havets skiftande kulör medan du intar din måltid. När du först tar tag i Sperlonga så kommer du aldrig släppa taget.

Rymliga lägenheter med havsutsikt

Här finns lägenheter som kan gästa från 2 till 6 personer. Det finns havsutsikt från alla lägenheter oavsett storlek. Lägenheterna är enkelt och rustikt inredda och harmonerar utmärkt med byggnadens karaktäristik. Vissa av lägenheterna har en liten balkong med havsutsikt som kan fås mot extra betalning. De flesta av lägenheterna är utrustade med aircondition men det finns dock fortfarande några som saknar det.

Läs mer om Florenza Residence

Enrumslägenhet Sole med havsutsikt och 2+2 sovplatser:
- Dessa åtta lägenheter består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor och loft med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Med god vilja och lite offrad komfort kan man sätta in två extrasängar i denna typ av lägenhet. Finns både utan och med balkong samt havsutsikt. Observera att barn under 3 år sover gratis så länge de sover i tredje eller fjärde säng.
Enrumslägenhet Luna med balkong/havsutsikt och 2+2 sovplatser:
- dessa sju lägenheter består av uppehållsrum med TV, kokvrå med 4 kokplattor och loft med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Med lite god vilja och med förminskad komfort kan man få till två extra sängar. Lägenheterna har balkong med havsutsikt.

Tvårumslägenhet Stella med balkong/havsutsikt och 3+2 sovplatser:
- dessa lägenheter består av uppehållsrum med TV, kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Hälften av lägenheterna har tvättmaskin. Lägenheterna har balkong med havsutsikt.
Trerumslägenhet Cielo med balkong/havsusikt och 4+2 sovplatser
- dessa lägenheter består av uppehållsrum med TV, kokvrå och två bäddsoffor, två sovrum med dubbelsäng (eller enkelsängar) samt badrum med toalett och dusch. Den ena av dessa lägenheter har diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheterna har balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet Mare med 4+2 sovplatser:
- denna lägenhet nås via en brant trappa och består av uppehållsrum med kök med ugn och stort kylskåp samt matplats. Vidare finns det en våning med open space område med rum med två bäddsoffor, två sovrum med dubbelsäng (eller enkelsängar), toalett med bad och dusch samt flera terrasser. i anslutning till lägenheten finns tvättrum med tvättmaskin.
Trerumslägenhet Mare Due med 4 sovplatser:
- denna lägenheter består av uppehållsrum med stort kök samt två bäddsoffor, två sovrum med dubbelsäng (eller enkelsäng), två toaletter med bad och dusch samt balkong. Denna lägenhet har dessutom diskmaskin, tvättmaskin, satellit-TV och CD-spelare samt stor terrass med havsutsikt.

Strandservice & parkering

Gästerna på Florenza Residence har även parasoll och stolstol till förfogande på stranden nedanför stället. Parkeringsplats finns 300 meter från Florenza Residence mot betalning. Vi rekommenderar Florenza Residence till både barnfamiljer och par, men inte till gångbesvärade pga de många trappor i stadens centrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Terrazza Giada

Atrani, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lazio

search map