Omdömen från Elaia Garden Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Elaia Garden Hotel

Läs personliga omdömen av Elaia Garden Hotel som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Elaia Garden Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra läge med trevlig personal

Bra läge med trevlig personal. Lite väl varmt på rummen då AC inte fungerade på hela hotellet under de 5 nätter vi bodde där även om vi fick en fläkt istället är det inte riktigt samma sak. Vi hade inte bokat ett hotell utan AC.

Sperlonga som semester-destination

Elaia Garden Hotel
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Elaia Garden Hotel
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map