Hotell i Sperlonga i Lazio

Elaia Garden Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor i ett lugnt område

Elaia Garden Hotel är ett bra hotell, snyggt och propert som ligger lite i utkanten av staden. Med de gröna kullarna bakom sig och endast ett fåtal byggnader intill har du här ett lugnt och skönt läge. Detta hotell har ingen pool utan passar dig som tycker om att lapa sol från strandkanten. Stranden har du ca 500 meter bort och där kan du hyra strandplats om du vill. Annars kan du slappa i trädgården eller på hotellets uteterrass med något gott att dricka.

Skön plats utomhus

Hotellet är modernt och stilrent och alla rum har tillgång till privat balkong där det finns bord och stolar för sköna sommarkvällar. Hotellet har dessutom både bar och restaurang med möjlighet att sitta ute på terrassen, vilket kan vara praktiskt om du känner för att stanna "hemma" en kväll. In till Sperlongas gamla centrum, där du har flera riktigt bra restauranger, är det ca  1,3 km men du behöver inte gå så långt för att äta, endast 650 meter från hotellet ligger det en restaurang.

Läs mer om Elaia Garden Hotel

Rum i klassisk marin stil

På Elaia Garden Hotel finns det totalt 35 rum. Alla har en ljus inredning och klinkergolv, vilket är bekvämt när du är på solsemester. Rummen är utrustade med luftkonditionering, Sat-Tv, kassafack, Wi-Fi och minibar. Badrummen har alla dusch och hårtork finns.
Comfortrummen har utsikt mot trädgården. Familjerummen är två rum med intern anslutning.

Rummen på Elaia Garden Hotel

Familjerum

g.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map