Hotell i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Punta Rossa

 
Hotel Punta Rossa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Punta Rossa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Felice Circeo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Punta Rossa är mer en dröm än ett hotell; det ligger på den yttersta punkten av Circeo udden mitt i Circeo nationalpark och nästan omringad av hav till alla sidor. Det är en verklig grön oas och ett botaniskt paradis med ca. 6 km. till San Felice Circeo centrum.

Hotellet har hög standard och Battaglia familjen har tydligtvis satt en ära i att hålla standarden på ett särskilt nivå. Utöver en skön swimmingpool och restaurang med a la carte finns här internetpoint, solterrass, läsrum, TV-rum, hiss och reception dygnet runt. Här finns även parkering till gäster som ankommer i bil.

Läs mer om Hotel Punta Rossa

Hotellet har fyra rumstyper, som är Standard, Deluxe, Suite och Superior Suite. Alla har genomgående typisk medelhavsstil. Samtliga rum har egen terrass med havsutsikt och badrum med toalett och dusch eller badkar (suiterna har jacuzzi), aircondition, satellit-TV, minibar, safetybox och skrivbord.

Dölj texten
 
 
search map