Hotell i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i naturreservatet Circeo, ca. 50 minuters bilfärd söder om Rom. Hotellet ligger precis vid vattnet i den mysiga lilla staden San Felice Circeo, få meter från hamnen längs strandpromenaden. Det finns goda möjligheter för utflykter till Ponza ö eller storstäderna Rom, Napoli eller Caserta.

Vällagade rätter i restaurangen

Hotellet ligger i lugna omgivningar och har en stor trädgård med gamla palmer och en härlig pool med saltvatten. Hotellet har drivits av familjen Di Genua i flera årtionden. Den unga Antonella ser till att gästerna får den service de behöver medan hennes mamma har hand om köket. Hotellrestaurangen är känd för sin goda matlagning och bör testas.

Läs mer om Hotel Maga Circe

Du kan boka rum med utsikt

Tack vare närheten till havet får du känslan av att befinna dig ute till havs. Rummen är alla rymliga samt utrustade med aircondition, TV och minibar. Du kan välja rum med havsutsikt och balkong eller terrass.

Poolservice

Mot betalning kan man få tillgång till solstolar och handdukar vid poolen. Hotellet rekommenderas åt dem som önskar lugna och avslappnade omgivningar. Det är också ett bra val för små konferenser och företagsresor.

Läs om rummen på Hotel Maga Circe

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map