Hotell i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i naturreservatet Circeo, ca. 50 minuters bilfärd söder om Rom. Hotellet ligger precis vid vattnet i den mysiga lilla staden San Felice Circeo, få meter från hamnen längs strandpromenaden. Det finns goda möjligheter för utflykter till Ponza ö eller storstäderna Rom, Napoli eller Caserta.

Vällagade rätter i restaurangen

Hotellet ligger i lugna omgivningar och har en stor trädgård med gamla palmer och en härlig pool med saltvatten. Hotellet har drivits av familjen Di Genua i flera årtionden. Den unga Antonella ser till att gästerna får den service de behöver medan hennes mamma har hand om köket. Hotellrestaurangen är känd för sin goda matlagning och bör testas.

Rummen

Tack vare närheten till havet får man känslan av att befinna sig ute till havs, då i stort sett alla gemensamma utrymme och rummen har stora fönster mot havssidan, en upplevelse som den maritima inredningen och möbleringen bidrar till. Rummen är alla rymliga samt utrustade med aircondition, TV och minibar.

Poolservice

Mot betalning kan man få tillgång till solstolar och handdukar vid poolen. Hotellet rekommenderas åt dem som önskar lugna och avslappnade omgivningar. Det är också ett bra val för små konferenser och företagsresor.

Läs om rummen på Hotel Maga Circe

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Populärt i Lazio

search map