Hotell i Sabaudia i Lazio

Il San Francesco Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta arkitektoniska och spännande hotell med sin vita och moderna profil ligger i ett naturskönt paradis mitt bland sjöar, naturparker, skogar och långa, breda sandstränder. Hotellet ligger ut till den pittoreska sjön Lago di Sabaudia som är en del av Circeo nationalpark och direkt förbunden med medelhavet.

Bo i en medelhavsträdgård 400 m från stranden

Omkring hotellet finner man fina gräsmattor och imponerande, gamla eukalyptusträd. Vill man hellre ta ett dopp i medelhavet ligger den närmaste sandstrand blott 400 m. bort. Har man lust till andra förströelser ligger Rom blott en timmes bilkörning härifrån eller vad med en segeltur till ön Ponza som man kan åka båt till från San Felice Circeo.

Läs mer om Il San Francesco Hotel

Restaurang och pool

Hotellets restaurang bjuder på lokala specialiteter med t.ex. buffelmozzarella, får-ricotta,vildsvin och många spännande desserter. Utöver restaurangen finns det ett wellnesscenter med pool, jacuzzi, fitnesscenter och turkisk sauna. Andra faciliteter på hotellet är; hiss, TV-rum, solterrass och utomhus finns både robåt och kanot på sjön samt parasoller och solstolar på stranden.

Inbjudande rum

Hotellet är inrett i ljusa nyanser i en raffinerad miljö. Alla 27 rum är fördelade på tre kategorier (Classic, Deluxe och Suite), som alla har en fin utsikt över antingen nationalparken eller Sabaudia sjön. Rummen är ljusa och fint inrettade och har alla badrum med dusch och hårfön, aircondition, flatscreen TV, internet, minibar, telefon, uppvärmning och safetybox. Två av rummen är handikappanpassade.

Läs om rummen på Il San Francesco Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map