Hotell i Sabaudia i Lazio

Hotel Oasi di Kufra

 
Hotel Oasi di Kufra är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Oasi di Kufra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sabaudia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan sanddyner, vida horisonter och det öppna medelhav ligger detta stora strandhotell. Man kommer också lätt till Rom på under en timmes körning (ca. 90 km.), om man en dag eller två skulle bli "trött" på de rena, vita sandstränderna. En tillsvarande utflykt kan arrangeras till Napoli om man hellre vill åka söderut.

Njut av både stranden, staden och naturparken

Hotellet ligger få minuter från byn Sabaudia och för övrigt mitt i naturparken Circeo som bland annat består av skogar, slätter, sjöar och fjordar med intressant flora och fauna. Byggnaden är en pompös och modern, vit byggnad som trots kontrasten ändå tillpassar sig omgivningarna. Hotellet har två restauranger (en av den är ute helt nere vid vattnet), en snackbar på stranden under sommarhalvåret, en inomhus bar samt en pianobar.

Läs mer om Hotel Oasi di Kufra

Bo i ljusa och fina rum

Alla 120 rum är ljusa och fina - och av och till med färgrik och blomstrande interiör. Dessutom finns telefon, TV, radio, minibar, aircondition, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön i alla rum.

Dölj texten
 
 
search map