Hotell i Rom

Hotel Ripa Roma

Standardrum Standardrum Standardrum Superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

World Hotel Ripa är ett modernt 4-stjärniga hotell som ligger i Trastevere, en av Roms äldsta och pittoreska stadsdelar. Från utsidan gör den höga byggnaden inget väsen av sig, men när du kommer in i lobbyn får du snabbt känslan av att befinna dig på ett mycket speciellt hotell, där man verkligen tänkt på alla detaljer.

Giltiga Rom

På bara 10 minuter kan du promenera till det charmiga torget Piazza Santa Maria in Trastevere, som är hjärtat av detta gamla kvarter. Det är också här du hittar kyrkan med samma namn, som verkligen är värd att besöka då det är en av Roms vackraste kyrkor. Annars präglas mest torget av det lokala folklivet med de många kaféer och restauranger som med åren blivit Trasteveres varumärke.

Ta spårvagn nr. 8

Hotellet ligger 50 meter från Viale Trastevere där du kan ta spårvagn nr. 8 till den historiska stadskärnan på några minuter. Bland hållplatserna återfinns även Largo Argentina och Piazza Venezia så mer centralt kan det inte bli. Flyg till Fiumicino flygplats och ta lokaltåget och gå av vid Stazione Trastevere och därifrån kan du ta spårvagn 8 direkt till hotellet, en tur på bara 5 minuter.

Ett hotell med många möjligheter

World Hotel Ripa har en stor reception, lobby, hiss, salong med bar, restaurang, kafé, parkering, mötes / konferensrum, företagstjänster och tvätt / kemtvättservice. Det finns ett litet gym för gästerna. Några av faciliteterna är gratis medan man för andra betalar en avgift.

God plats för hela familjen

Hotellet har 200 rum i olika kategoorier. Standard-rummen mäter 28 m² medan superior rum mäter 38 m², vilket är ganska ovanligt för ett hotell i Rom. Rummen är trevligt men mycket enkelt inredda med skrivbord, soffa, satellit-TV, aircondition, gratis wi-fi, förvaringsbox, minibar samt badrum med hårtork. Flera av de vanliga rummen har en liten balkong, men vi kommer inte att kunna garantera detta.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map