Semesterbostad i Rom

Vista Campidoglio

 
Vista Campidoglio är inte tillgänglig i dagsläget
Vista Campidoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

För dem som är glada för att bo centralt men ändå inte var alla går förbi varje dag och natt men samtidigt har önskan om känslan att vara en del av Rom Caput Mundi, så erbjuder denna lägenhet god komfort och en praktfull utsikt över Campidoglio kullen. Dessutom befinner du dig på kort avstånd från det folkliga och trevliga kvarteret Trastevere....och Roms sevärdheter ligger inte heller långt bort. Inköpsmöjligheter, caféer och matställen kommer du inte heller att sakna även om dom inte ligger så tätt som i de mera berömda gatorna i centrum.

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (3 vån.med hiss):
- Denna lägenhet saknar inte någon form för komfort för här finns aircondition, satellit-TV, hi-fi anläggning, tvättmaskin och diskmaskin samt hårfön. Byggnaden är utrustad med hiss så du ska heller inte bekymra dig över de två våningarna som skiljer dig från gatunivån. Lägenheten består av ett rymligt uppehållsrum med panoramiska fönster över Campidoglio kullen, välutrustat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett.

Läs mer om Vista Campidoglio

BEMÄRK: gratis övernattning för varje 6. betald övernattning.
Du bor här en vecka, men betalar endast för 6 dagar !
Detta erbjudande gäller dock inte i dagena omkring Jul och Nyår.

Dölj texten
 
 
search map