Hotell i Rom

Villa Pirandello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast fem minuter utanför det historiska centret

För dig, som inte tycker det är nödvändigt att bo mitt i Roms historiska kärna, kommer Villa Pirandellos läge vara perfekt. Hotellet ligger på en lugn väg, omgiven av ambassader med militärvakter. Det är promenadavstånd till Trevi springvatten, och för att nå centrum, behöver du endast hoppa på bussen 20 meter från hotellet - turen in till stan tar cirka 5 minuter.

Ett ställe med historia

När du ser Villa Pirandello framifrån, kommer du känna av en viss Victoriansk arkitektur, och inomhus känns det som att inredningen inspirerats av det sena 30-talet. Villan präglas av en unik och enastående, och mycket varm atmosfär. Personalens gästfrihet är äkta rakt igenom, och de gör allt för att du ska få ett så behagligt uppehälle som möjligt. Då Villa Pirandello är stället, där den tidigare Nobelpristagaren Luigi Pirandello bodde mellan 1933 och 1936, kan du fortfarande se minnen, konst och poesi från Pirandello i alla rum i villan.

Läs mer om Villa Pirandello

Bra service

När det kommer till service, så är du här i goda händer. Morgonen startar med en god frukost med massor av sunda och goda produkter. Få andra trestjärniga hotell serverar dig en nybrygd cappuccino, men här på Villa Pirandello finns det inget annat de hellre vill. När solen skiner, kan du dricka din kaffe utomhus på terrassen. På samma plats kan du också avnjuta en drink på eftermiddagen när du kommer hem efter en dag full av upplevelser på Roms gator och torg.
En gammal klassisk villa, där villan får ett upplyft med modern komfort och gratis wifi på hela hotellet. Om du kommer med mil, kan du parkera på stället för 20 Euro per dag.

Varma och bekväma rum

Villa Pirandello har totalt 14 eleganta rum. Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp, gratis wifi och privat badrum med badkar och hårfön. Några rum har balkong - detta beror på rumstypen.

Läs om rummen på Villa Pirandello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map