Omdömen från Villa Fortuny

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Fortuny

Läs personliga omdömen av Villa Fortuny som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Fortuny. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 18 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Casa Fortuny i Rom från den 23. till den 30. september 2007.

Hej! Vi hade en härlig vecka i Rom. Lägenheten vi bodde i var jättebra. Taxin hade bara lite svårt att hitta dit, men den låg ju väldigt centralt till alla gamla sevärdheter, vi är mycket nöjda. Hälsningar Eva med ressällskap

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Maria med familj från Älta i Sverige bodde på Casa Fortuny i Rom från den 22. till den 26. april 2007.

Vi upplevde rom som ett mycket trevligt och intressant resmål. Vårt största intryck under den här resan var Colosseum. En guidad tur av utbildade arkeologer är verkligen att rekommendera. Vår boende var hade ett perfekt läge. Vi hade gångavstånd till Piazza di Poppolo, Spanska trappan, Vatikanstaten, Fontana di Trevi med mera. Med gångavstånd menas dock att det blir många trevlig steg på Roms gator så bra skor är att föredra. Om man inte orkar går låg vårt boende nära tunnelbanan, bussar och spårvagnar vilket var bra. Utbudet av restauranger, barer, trattorior fanns också i nära anslutning till lägenheten. Vi hade underbart varm och soligt väder under vår vistelse (i april) och terrassen med eftermiddagssol som fanns kom väl till användning sent in på kvällen. Den enda "besvikelsen" var att vi inte var pålästa nog (fanns inte heller angivet i våra turistböcker om Rom) att Italien firade sin självständighetsdag den 25 april vilket medförde att många affärer, bland annat större varuhus, var stängda. Vi hade "sparat" onsdagen för att bland annat shoppa. Vi reste söndag till torsdag. Det blir säkert fler resor till Rom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map