Semesterbostad i Rom

Vicolo delle Vacche

 
Vicolo delle Vacche är inte tillgänglig i dagsläget
Vicolo delle Vacche är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna välhållna och välmöblerade lägenhet lägenhet ligger på gatan med samma namn få steg från Piazza Navona.

Lägenheten ligger på fjärde våningen och då det inte finns hiss så får du lite extra motion. Detta fortsätter även när du kommit in i lägenheten, då den ligger på tre olika nivåer. Man kommer in på an nivå, sen ska man gå åtta trappsteg ner för att komma till sovrummet på den ena sidan och lika många för att komma upp på loftet i uppehållsrummet på den andra sidan. Lägenheten har trådlöst intenet, tvättmaskin och TV.

Läs mer om Vicolo delle Vacche

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser
- Du kommer in i lägenhetens entré och härifrån kan du gå till höger, åtta steg ner till det öppna sovrummet som har badrum med toalett och dusch en suite. Går du till vänster kommer du in i uppehållsrummet var det finns en kokvrå (3 gasplattor, mico och kylskåp) samt bäddsoffa för en person. I uppehållsrummet ligger ett loft som man kommer upp till via en brant och smal trappa som har två enkelsängar (de kan sättas ihop till en dubbelsäng om så önskas).

Dölj texten
 
 
search map