Semesterbostad i Rom

Vicolo del Canale

Lägenhet B Lägenhet A Lägenhet B Lägenhet C Lägenhet C Lägenhet C Lägenhet C Vicolo C - terrass
 
Vicolo del Canale är inte tillgänglig i dagsläget
Vicolo del Canale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den sydliga del av Roms mest folkliga kvarter, Trastevere, ligger denna lilla, lite mörka gränd Vicolo del Canale. Här ligger 3 mindre lägenheter i en gammal byggnad från 1500-talet.

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (1:a våningen, ca. 45 m²):
- Lägenhet A ligger på första våningen och är på ca. 45 m². Lägenheten har egen ingång från gatan, stort rum med bjälkar i taket, kokvrå och en bäddsoffa för två, lite mörkt sovrum (utan fönster) med dubbelsäng samt badrum/toalett med dusch. Lägenheten har satellit-TV och trådlöst internet.

Läs mer om Vicolo del Canale

Trerumslägenhet B med 4/6 sovplatser (2:a våningen, ca. 60 m²):
- Lägenhet B ligger på andra våningen (utan hiss) och är på 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, mindre och lite slitet kök, sovrum med dubbelsäng, badrum/toalett, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett en suite. Lägenheten är satellit-TV, trådlöst internet och tvättmaskin.

Attic-lägenhet C med 2 sovplatser (3:e & 4:e våningen, ca. 40 m²):
- Lägenhet C är fördelad på två våningar (3:a och 4:e, utan hiss) och är på ca. 40 m². Lägenheten består av sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med badkar på tredje våningen. På fjärde våningen finner man ett litet uupehållsrum, kokvrå och en liten terrass som vänder mot Tibern. Lägenheten har även satellit-TV och trådlöst internet.

VIKTIGT: Nycklar till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 Mellan kl. 14.30 och 18.30.
Vid senare ankomst / ankomst söndag / ankomst på italienska helgdagar levereras nyckeln av taxichaufför, som kör er till lägenheten. Därför är det nödvändigt att beställa taxi service (se taxi pris). Uppge vänligen beräknad ankomsttid samt flightnummer vid bokningen.

Dölj texten
 
 
search map