Semesterbostad i Rom

Vicolo del Canale

Lägenhet B Lägenhet A Lägenhet B Lägenhet C Lägenhet C Lägenhet C Lägenhet C Vicolo C - terrass
 
Vicolo del Canale är inte tillgänglig i dagsläget
Vicolo del Canale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den sydliga del av Roms mest folkliga kvarter, Trastevere, ligger denna lilla, lite mörka gränd Vicolo del Canale. Här ligger 3 mindre lägenheter i en gammal byggnad från 1500-talet.

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (1:a våningen, ca. 45 m²):
- Lägenhet A ligger på första våningen och är på ca. 45 m². Lägenheten har egen ingång från gatan, stort rum med bjälkar i taket, kokvrå och en bäddsoffa för två, lite mörkt sovrum (utan fönster) med dubbelsäng samt badrum/toalett med dusch. Lägenheten har satellit-TV och trådlöst internet.

Läs mer om Vicolo del Canale

Trerumslägenhet B med 4/6 sovplatser (2:a våningen, ca. 60 m²):
- Lägenhet B ligger på andra våningen (utan hiss) och är på 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, mindre och lite slitet kök, sovrum med dubbelsäng, badrum/toalett, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett en suite. Lägenheten är satellit-TV, trådlöst internet och tvättmaskin.

Attic-lägenhet C med 2 sovplatser (3:e & 4:e våningen, ca. 40 m²):
- Lägenhet C är fördelad på två våningar (3:a och 4:e, utan hiss) och är på ca. 40 m². Lägenheten består av sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med badkar på tredje våningen. På fjärde våningen finner man ett litet uupehållsrum, kokvrå och en liten terrass som vänder mot Tibern. Lägenheten har även satellit-TV och trådlöst internet.

VIKTIGT: Nycklar till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 Mellan kl. 14.30 och 18.30.
Vid senare ankomst / ankomst söndag / ankomst på italienska helgdagar levereras nyckeln av taxichaufför, som kör er till lägenheten. Därför är det nödvändigt att beställa taxi service (se taxi pris). Uppge vänligen beräknad ankomsttid samt flightnummer vid bokningen.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Vicolo del Canale

Läs personliga omdömen av Vicolo del Canale som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Vicolo del Canale. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Vicolo del Canale

Återträff med Vicolo del Canale

Vår vecka i juni, två personer i den lilla lägenheter (lägenhet C) på Vicolo del Canale, var en trevlig återträff efter 15 år sedan vi besökte lägenheten och hela kvarteret Trastevere. Trappan var lika brant som sist, men badrummet och sängen i sovrummet var läckert förberedda, köket och vardagsrummet på våningen ovanför var fortfarande spartanskt inredda, men på ett enkelt och trevligt sätt. Köket var bra inrett, dock hade en stekpanna och en liten kniv kunnat underlätta matlagningen. Om om kranen skulle rensas hade man inte behövt vänta 10 minuter på att vatten till ett par koppar te, eller en kopp kaffe, skulle kunna kokas. Kanske en el-kokare? Lägenhetens verkliga plus, takterrassen, var i så fin standard och förbättrad sedan sist - en riktig pärla med sol och utsikt över hustaken och över till parkträden på andra sidan Tibern, vars vatten man också kan skymta. Dock stördes vi av en måsfamilj som hade byggt reden ovanpå takterrassens tak och attackerade oss när vi gick ut.

På gatorna omkring lägenheten har det öppnat många restauranger av olika typ. Och det var trevligt att gå där om kvällarna. Allt i allt är vi glada för vårt uppehälle i Vicolo del Canale. Och den förbeställda taxin, både vid ankomst och avresa var oväntat bra, pålitlig och snabb.

Läs mer

Fantastiskt

Läs mer

Bedömning av Vicolo del Canale

Läs mer

Bedömning av Vicolo del Canale

Läs mer

Bedömning av Vicolo del Canale

Läs mer

Bedömning av Vicolo del Canale

Läs mer
 
search map