Semesterbostad i Rom

Via del Corso Home

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Glöm vardagen och bo på Via del Corso Home i Roms vackra stadskärna, nära Piazza Venezia, halvvägs mellan det livliga torget Campo dei Fiori, den eleganta Piazza Navona på ena sidan och Forum Romanum, Monti-distriktet och Colosseum på den andra.

Du har ett privilegierat läge

Från Via del Corso kan du gå till de flesta sevärdheter och berömda monument i stadens monumentala centrum. Har du haft en lång dag och inte vill gå tillbaka kan du ta en taxi hem för en blygsam summa om du inte vill vänta på bussen.

Ett hav av restauranger och shopping

Varje kväll kan du välja ett nytt matställe och uppleva Roms många sidor: du kan prova traditionella trattoria i folkliga Trastevere eller äta i det förbisedda distriktet Monti, eller mer sofistikerade gastronomiska upplevelser på en av de många etniska restauranger och fusionrestauranger som har vuxit upp i centrum.

Om du föredrar en aperitif med små snacks och tapas så kan du välja och vraka bland barerna i närheten som serverar så mycket mat med drycker så du antagligen vill hoppa över middagen... och får du lust till en pizza eller en snabb sandwich ska du heller inte gå långt.

Ovanliga upplevelser arrangeras för dig och dina medresenärer

Låt dig inspireras av personalen på Via del Corso Home för turer med särskilda teman som tar dig till de delar av Rom som är mindre kända, kanske som du inte ens vet, även om du har varit i Rom innan. Du kan besöka gator och stadsdelar som skapat kulisser för kända filmer som "Änglar och demoner" eller "La Grande Bellezza" eller så kan du se staden från en Vespa, ja den berömda skoter, som var italienarnas favoritfordon under 60 och 70-talen. Eller så kan du ta ut ur staden för att besöka vingårdar och vinslott i bergen mellan de så kallade romerska slotten (Castelli Romani).

Dina fördelar på Via del Corso Hem

Detta lilla hotell öppnades nyligen och inrett med elegans och ett extra öga för god plats. Alla rum är utrustade med aircondition, minibar, Wi-Fi och eget badrum med hårtork. Sängarna är bra och du kan välja när du bokar om du vill ha en dubbelsäng eller två separata madrasser under vistelsen.

Frukost serveras på rummet och du bestämmer själv när det passar dig bäst att få den levererad till rummet. Bröd, croissanter och sötsaker från en av Roms bästa och äldsta bagare, Forno Riscioli som har bakat för romarna och resenärer i tre generationer. Kaffe, te eller mjölk är ditt val - och under dagen kan du alltid tillaga en kopp kaffe med en Nespresso-maskin som finns för gemensam användning för alla gäster i huset.

L√§genheterna på Via del Corso Home

Dubbelrum (superior)

Superior rummen mäter ca. 26 m² och är elegant inredda. De har alla aircondition, Wi-Fi-anslutning, minibar, satellit-TV, telefon, förvaringabox och eget badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Via del Corso Home

Läs personliga omdömen av Via del Corso Home som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Via del Corso Home. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Via del Corso Home

Bedömning av Via del Corso Home

Läs mer

Bedömning av Via del Corso Home

Läs mer
 
search map