Hotell i Rom

The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära den stora shoppinggatan

När du bor på The Spanish Suite, kan du lätt och bekvämt ta dig runt i Roms historiska centrum till fots. The Spanish Suite är beläget nära den Spanska Trappan, Fontana di Trevi, Pantheon och Piazza del Popolo ligger också runt hörnet. Colosseum och Peterskyrkan kan nås på en 30-minuters promenad från hotellet. Runt hörnet hittar du den berömda och populära shoppinggatan Via del Corso, där du förutom ett bra urval av butiker, också hittar många restauranger och caféer. Det råder en livlig stämning här, och du kan njuta av den romerska atmosfären och följa med i det härliga stadslivet.

When in Rome, do as the romans

För några få år sedan var The Spanish Suite en stor lyxlägenhet, men den har nyligen renoverats till 5 mycket moderna och bekväma sviter. Faciliteterna är begränsade, men du kan natuligtvis fråga personalen i receptionen om goda råd, t.ex. om du har lust att utforska staden till cykel, vilket är ett helt annorlunda sätt att uppleva denna härliga stad på. Det finns wifi överallt på The Spanish Suite. Om du har lust att äta frukost, rekommenderar vi att du gör som romarna själva - nämligen går till närmsta kaffebar, vilka det finns massor av i området. Då stället inte är så stort, finns det inte personal på plats dygnet runt, och det är därför viktigt att du ankommer innan klockan 20 då receptionen stänger. Hinner du inte det, finns det möjlighet att ankomma senare, mot en tilläggsavgift, om det meddelas i god tid.

Läs mer om The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Eleganta och stilfulla rum

The Spanish Suite erbjuder 5 smakfullt inredda rum. Det finns två olika rumstyper, och som utgångspunkt har de alla aircondition, gratis wifi, satellit-TV, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Läs om rummen på The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map