Hotell i Rom

The Fifteen Keys Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

The Fifteen Keys Hotel ligger i hjärtat av det charmiga Monti-distriktet, som är ett av Roms mest attraktiva och genuina bostadsområden. Precis utanför dörren finns det en lokal marknad och på ett par minuter når du både Colosseum och Trevifontänen. Om du en dag tycker att det är för långt att gå, kan du fråga i receptionen om någon av de gratis hotellcyklar är lediga. I närområdet hittar du ett stort utbud av kaféer, restauranger och butiker, men lyckligtvis fortfarande också några gamla hantverksmästare för Monti kvarteret är ett av Roms gamla arbetarkvarter. Den närmaste tunnelbanan heter Cavour och ligger ca. 300 meter från hotellet.

Elegant och modern design

Från det ögonblick du kommer till det ögonblick du reser igen, kan vi garantera att du kommer att känna dig väl tillfreds då både service och gästfrihet är helt i topp. Dagen börjar med en god frukostbuffé som övervägs av ekologiska produkter. Under sommarsäsongen kan du njuta av din frukost och en rykande cappuccino på innergården. Om vädret inte tillåter dig att njuta av din favoritdrink utomhus kan du flytta in i baren där atmosfären är avslappnad, eller umgås i loungen. Gratis tidningar och wi-fi på hela hotellet är en del av utbudet. Om du kommer till Rom med bil är det möjligt att parkera nära hotellet, men du ska vara medveten om att parkering är dyrt.

Läs mer om The Fifteen Keys Hotel

Rymliga och charmiga rum

The Fifteen Keys Hotel är ett förhållandevis litet och genuint hotell med endast 15 rum. Inredningen är lite annorlunda, men rummen har en riktigt fin design som är både mysig och bekväm. Alla rum är utrustade med aircondition, skrivbord, telefon, förvaringsbox, minibar, satellit-TV, kaffe / te faciliteter, wif-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på The Fifteen Keys Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map