Semesterbostad i Rom

Terrazzone Renzi

 
Terrazzone Renzi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzone Renzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns Trastevere, och sedan finns det Trastevere. Det finns gator och torg där turisterna flockas runt de många matställenas bord med de ack så autentiska smårutiga dukarna, samtidigt som man försöker hålla tiggare och gatuförsäljare ifrån sig. Också finns det små gator och "okända" torg, där lokalbefolkningen håller till. Torget Piazza de' Renzi hör till den senare kategorin. Visserligen finns här två restauranger, men åtminstone i den minsta av dem "Da Augusto" är kundkretsen oftast fint balanserad mellan utlänningar och lokalbefolkning. Bortsett från denna attraktion och de tillfälligt passerande turisterna, som antingen strövar runt eller besöker någon av de många andra restaurangerna i närheten, tillhör detta området lokalinvånarna.

Plats för hela sällskapet

På fjärde våning ut mot torget finner man två lägenheter, separerade med en trappavsats, som ofta hyrs ut gemensamt, på så sätt är det plats för upp till 9 personer. Så är det bara till att välja vilken av terrasserna man vill vistas på! Dessvärre ska det till mycket god vilja för att kunna sitta fler än 6 personer runt matbordet i den största lägenheten, så om alla ska äta tillsammans, får ni ta med ett par hopfällbara stolar med upp på takterrassen och ställa det lilla bordet som en förlängning till det stora, så ska ni få plats.

Läs mer om Terrazzone Renzi

Femrumslägenhet med 8/9 sovplatser
Lägenheten ligger fördelad på två plan med ingång på fjärde våning (utan hiss). Det är som sagt lägenheter, båda utrustade med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, bra köksfaciliteter och takterrass.

- Den minsta av dem består av ett uppehållsrum med tv, matbord samt ett öppet kök (gashäll, ugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Från sovrummet är det utgång till en liten terrass, och från den kommer man ut till en spiraltrappa som leder upp till stora takterrassen.
- Den största lägenheten är fördelad på två våningsplan med ingång på 4:e våningen. Den består på entréplanet av ett sovrum med dubbelsäng och en-suite badrum med dusch och toalett. Härifrån är det 17 breda trappsteg upp till andra våning (det finns inget räcke så man måste stötta sig mot väggen), där man finner ett stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer (OBS: Tillgång till badrum genom ett av sovrummen), öppet kök (gashäll, ugn, kylskåp med liten frysbox, vattenkokare, brödrost och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng och en-suite badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, wi-fi och tvättmaskin samt en stor takterrass med 360 graders utsikt över Rom.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazzone Renzi

Läs personliga omdömen av Terrazzone Renzi som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzone Renzi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Terrazzone Renzi

Bedömning av Terrazzone Renzi

Läs mer

Toppenhelg med familjen

Vi hade en fantastisk långhelg i lägenheterna. Plats till alla, härlig takterrass där frukost och middag kan intas, om vi inte besökte en av de otaliga restaurangerna i området. Lätt att promenera till diverse sevärdheter, och en tur med spårvagn nästan hela vägen till Colosseum. Det ena badrummet hade badkar, där man kunde önskat sig en bättre avskärmning, men det fungerade. Supermarknad och bagare finns i närheten.
Allt i allt, en härlig upplevelse, där er service i samband med bokning av lägenheter, taxi till och från flygplatsen fungerade bra.

Läs mer

Fantastisk semester i Rom i två fina lägenheter.

Läs mer

Bra lägenhet för att semestra flera generationer, centralt läge

Läs mer
 
search map