Omdömen från Terrazzo Villa Ruffo

 
Terrazzo Villa Ruffo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Villa Ruffo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazzo Villa Ruffo

Läs personliga omdömen av Terrazzo Villa Ruffo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Villa Ruffo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Cecilia med familj från Solna i Sverige bodde på Terrazzo Villa Ruffo i Rom från den 7. till den 10. maj 2010.

Hej Marcus! Nu har jag haft dåligt samvete så länge över att jag inte svarat på ditt mejl att jag faktiskt tar mig i kragen och gör det nu!

Vi var SUPERNÖJDA med allting i lägenheten, er hjälp och hela arrangemanget runt omkring. Marco träffade vi inte, men väl hans jättetrevliga kollega (vars namn jag nu har glömt, tyvärr, kanske Hassan?). Det var rent och fräscht och utrustat med bättre facitiliteter än vi hade räknat med (t ex tvättmaskinen som vi dock aldrig använde). De tre välkomnande röda rosorna uppskattades mycket! Den familjära stilen i lägenheten (vi gissade att de som har lägenheten kanske bor där delar av året) gjorde att vi kändes oss som gäster i ett riktigt hem, något man aldrig upplever på hotell t ex.

Jag hade lagt ner mycket tid på att hitta en lägenhet som passade i tid, storlek och pris (vi mejlade ju några gånger fram och tillbaka, du och jag) och jag kan bara säga att det var värt besväret att hitta denna pärla. Vi har varmt rekommenderat er vidare till alla vi pratat med om resan. Rom i sig samt området vi bodde i hade vi ju valt själva - och det var vi också väldigt nöjda med. :-)

Hälsa nu alla dina kollegor att ni får fem guldstjärnor av fem möjliga. Soliga hälsningar från Cecilia och hela familjen i övrigt också.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map