Semesterbostad i Rom

Terrazzo Villa Ruffo

 
Terrazzo Villa Ruffo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Villa Ruffo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stora (mycket stora) lägenhet ligger i de lugna bostadskvarteren vid Villa Borghese nära det vackra ovala torget Piazza del Popolo. Det är verkligen inte ofta som vi kan erbjuda en så stor lägenhet, som är hemtrevligt inredd och även har en övertäckt terrass mitt i en huvudstad. Inredningen är av gammal stil med många antikviteter och viss mysstämning som vittnar om att ägarna själva bor här delar av året.

Trerumslägenhet med 4/7 sovplatser (1:a & 2:a våning)
- Lägenheten är 200 m² stor och ligger på två plan med ingång på första våningen. Här finns ett stort uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer (barn, ej vuxna), ett sovrum med två enkelsängar, ett gediget kök och ett badrum med badkar och toalett. På denna våning finns utgången till den övertäckta terrassen som är utrustad med bord och stolar, grill samt lägenhetens frodiga lilla trädgård med massor av krukväxter. På den övre våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och i förbindelse med det (alltså ingen självständig ingång), en kammare med en bäddsoffa för två personer samt ett badrum med dusch och toalett.

Läs mer om Terrazzo Villa Ruffo

Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, TV, värmeanläggning och naturligtvis de ovannämnda privata terrasserna.

Dölj texten
 
 
search map