Semesterbostad i Rom

Terrazzo Giglio

 
Terrazzo Giglio är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Giglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bland sökkriterierna på vår hemsida finns "Två eller flera badrum" och den har vi ofta användning för men det är sällan som vi känner att vi har behov för en som heter "Två eller flera terrasser" och dock är detta tillfället med Terrazza Giglio. Vi befinner oss i området nära Campo de' Fiori, alltså mellan Corson och Tibern i ett område som är fullt av romersk historia från Antiken fram till våra dagar. Lägenheten är i sig själv inte fantastisk men utrustad med all nödvändig komfort. Men så kommer man ju också till att vistas mest möjligt på terrasserna, speciellt på den stora med utsikt.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (4:e vån. utan hiss)
- Lägenheten är ca. 85 m² stor och ligger på två plan överst i en karakteristisk gammal byggnad. Den består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå samt sovrum med dubbelsäng och en suite badrum med badkar och toalett. På övre våningen hittar finner man ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Från sovrummet är det utgång till en mindre terrass med fin utsikt. Det var inte allt utan från terrassen går en spiraltrappa upp till en annan terrass varifrån man har utsikt helt bort till Peterskyrkan.

Läs mer om Terrazzo Giglio

Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin, TV, mikrovågsugn och värmeanläggning.

Dölj texten
 
 
search map