Semesterbostad i Rom

Terrazzo Foro Piscario

 
Terrazzo Foro Piscario är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Foro Piscario är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är så trevligt i Roms gamla judiska ghetto. Här är fullt av små krokiga gator och gränder, goda matställen, varav några som t.ex. Sora Margherita är ytterst svåra att finna, men här finns väldigt få ställen för turister att bo på.

Charmerande och genuint

Det är kanske också lite därför att här är så charmerande och autentiskt. Mitt i detta kvarter ligger Terrazzo Foro Piscario, en fin tvårumslägenhet med en liten terrass varifrån du har utsikt till ruinerna från Romarrikets storhetstid.

Läs mer om Terrazzo Foro Piscario

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sovplatser (3. våning utan hiss)
- Lägenheten är ca. 60 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Och det bästa av allt: Lägenheten har en liten terrass med bord och stolar ut mot ruinerna av Teatro Marcello!

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazzo Foro Piscario

Läs personliga omdömen av Terrazzo Foro Piscario som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Foro Piscario. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Terrazzo Foro Piscario

Läge och utsikt

Vi har nu använt oss av denna lägenhet i varje fall fyra gånger, den är bra till 2 personer, ligger perfekt och har en fantastisk utsikt. Det är ingen lyxlägenhet, men fungerar fint och är mysig.

Läs mer

Perfekt vistelse

Lägenheten ligger i ett område i Rom där det är möjligt att gå till alla sevärdheter i det gamla Rom, inkl. Peterskyrkan, Forum Romanum etc. Kvarteret är också väldigt lugnt. Det finns en massa matställen i närheten inom 15 minuters gångavstånd, också av den romerska slags, som inte är turistfällor.

Lägenheten är i behov av lite renovering, men det gör inget, om man är inställd på att man är i Rom och inte i en sommarstuga på den svenska västkusten. Det är dock en liten bemärkning till priset på vistelsen. Förutom själva vistelsen i lägenheten skulle vi betala 190 euro till uthyraren för diverse. Alltså över 10.000 för en 6 dagars vistelse. Trots det höga priset, tycker jag att vi fick vad vi förväntat.

Läs mer

Ett fantastiskt ställe

Vi har nu bott där för tredje gången och tycker att det är ett härligt ställe. Läget är perfekt och utsikten är som ett vykort.

Läs mer

Fantastiskt läge

Vi ankom - efter en stunds letande - till lägenheten och blev mottagna av en mycket söt, vänlig om trevlig ung man (Hassan), som visade oss runt och berättade allt vi behövde veta om lägenheten och dess inredning. Lägenheten ligger i en egendom från 1700-talet, och det är fantastiskt att bo med Marcellos Teater som närmsta granne. Terrassen är inte så stor, men för 2 personer är den OK. Köket är utrustat med grytor, kastruller och pannor i storleksordning, som är rikligt till att kunna laga mat. Det saknas dock en vattenkokare, så till frukosten, får man koka vatten på spisen. Det hade också varit bra med några vinglas istället för gamla marmelandburkar till glass. Sopsortering, är som vanligt lite av ett problem i Rom. Då vi ankom var båda lägenhetens soptunnor fulla med tomma flaskor, och det problemet blev inte mindre under veckan. Det är också negativt att det inte finns internet i lägenheten - är inte detta nästan ett krav numera?
Lägenhetens läge i förhållande till övriga Rom: strålande, med få minuters promenad till Pantheon, Piazza Navona, Colosseum och Trastevere. Om man vill åka längre bort, så stannar bussen precis utanför.
Om vi vill bo här igen? Ja, hellre idag än imorgon!

Läs mer

Härlig plats

Läs mer

Läge, läge, läge

Vi bodde i lägenheten för två år sedan, så vi visste vad vi hade att vänta oss, och hoppades att det gjorts lite förbättringar. Det var dock som förra gången – alltså glas, koppar och tallrikar som till synes samlats ihop under en rad år av olika människor med olika smak. Städningen hade inte heller blivit bättre och wifi saknas fortfarande. En vattenkokare istället för den ineffektiva kaffebryggaren skulle också vara ett plus. Lite röjning i köksskåpet behövs. Det är fint att gäster lämnar efter sig sådant som de inte önskar ta med hem, men 4,5 kilo salt (!!!) i 6 olika påsar samt socker enligt samma princip är lite väl mycket.
Lägenheten absolut största tillgång är dess läge. Det kan inte bli mycket bättre, och det är det är det självklara skälet till att vi gärna besöker Foro Piscario en gång till.

Läs mer
 
search map